Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Çiftlikköy Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği atık pil toplama kampanyasının sonuçları açıklandı.

Çiftlikköy Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği atık pil toplama kampanyasının sonuçları açıklandı.

Çiftlikköy'de 1 Ekim 2015'te başlayan ve 30 Nisan 2016 biten ödüllü atık pil toplama kampanyası yarışmasında 2'nci olan GSD İlköğretim Okulu öğrencileri ile 3'üncü olan Ruhsar Aksoy Orta Okulu öğrencilerine ödülleri verildi.

Okullar arası gerçekleştirilen kampanyada GSD İlköğretim Okulu 175 kilogram ile 2'nci olurken 92 kilo 900 gramla Ruhsar Aksoy Ortaokulu 3'üncü oldu.

GSD İlköğretim Okulumu öğretmeni Mustafa Sırlı ile Ruhsar Aksoy Orta Okulu Müdür Yardımcısı Nazlı Nuray Aytekin, atık pil kampanyasında sıralamaya giren öğrenciler ile birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı makamında ziyaret etti.

Silpagar, burada yaptığı konuşmada, çocukların geri dönüşümün önemini erken yaşta anlaması amacıyla düzenlenen projenin önemli olduğunu belirtti.

Çiftlikköy'den 2 okulun ödül kazanmasından dolayı da mutluluk duyduklarını dile getiren Silpagar, "Uzmanlar, bir gram civanın denize düşmesiyle 2 ton balığın zehirlenebileceğini söylüyor. Düşünün ki toplanan bu kadar çok atık pil burada çevreyi nasıl bir sıkıntıdan kurtarıyor ve topraklarımızın kirlenmesine engel oluyor." dedi.

Kampanyada 2'nci olan GSD İlköğretim Okulu öğrencilerine spor setleri, futbol, basketbol, voleybol topu ve spor malzemesi hediye eden Silpagar, 3'üncü olan Ruhsar Aksoy Orta Okulu öğrencilerine ise 7 adet satranç seti ile eğitim panosu hediye etti.

- Yalova Belediyesi Halk Günü

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman bu hafta "Gezici Şeffaf Oda" uygulamasını Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her hafta gerçekleştirilen "Halk Günü" bu hafta da Bahçelievler Mahallesinde yapıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a Bolu Milletvekili Tanju Özcan, mahalle muhtarları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Yalova Belediye Başkanı periyodik olarak devam eden halk günleri ile ilgili olarak, "Her hemşehrim benim müfettişim, benim denetçimdir. Nerde ne eksiklik görürseniz, beni uyarmaktan, bana söylemekten çekinmeyin. Bana her daim ulaşabileceğiniz şekilde telefonum 24 saat açıktır. Vatandaşlarımız bizlerle düşüncelerini paylaştıkça çalışmalarımıza gece gündüz devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Murat Silpagar Vefa Salman Çiftlikköy Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title