Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, temel atma törende yaptığı konuşmada, 870 metrekare alanın yer teslimini belediye olarak İl Sağlık Müdürlüğü'ne sağladıklarını belirtti.

"Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Servisi olarak plan ve projesi gerçekleştirilen bu yapının 10 aya kadar tamamlanması hedefleniyor" diyen Silpagar, sağlık merkezinin Yalova'da bir ilk olacağını da sözlerine ekledi.

Ardından Silpagar ve belediye meclis üyeleri temelin ilk çimentosunu döken butona bastı.

Balıkçı barınağında inceleme

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yenileme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan balıkçı barınağını ziyaret etti.

Çınarcık Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Temel Koç ile görüşen Kurt, barınağın yıllardır bakımsız olduğunu belirterek, "Valimizin talimatıyla kısa sürede barınak güzel hale getirildi. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Salman'dan şehit ve gazilere ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Şehitler Haftası nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi'ni ziyaret etti.

Burada Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner ve diğer yöneticilerle bir araya gelen Salman, "Terör belası karşısında dimdik ayakta kalmayı başarıyorsak bunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Şehit olan kahraman polis ve askerlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Murat Silpagar Mehmet Akif Ersoy Çiftlikköy Yalova Politika Güncel Haberler

title