Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi tarafından yol yapım çalışması yapıldı.

Yalova Belediyesi tarafından yol yapım çalışması yapıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı açıklamada Çınarcık ve Termal'den gelen araçların direk Bursa-İzmit yoluna çıkışını sağlayan alternatif çevre yolunun yapımının tamamladığını söyledi.

Salman, yol çalışmasının trafiği rahatlatacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Terminal kavşağından giren araçlar ya da ters istikametten gelen araçlar şehir içi trafiğini hiç kullanmadan Bursa-İzmit kara yolu ile Termal-Çınarcık yolu arasında ulaşım sağlayabilecekler. Şehir içini kullandıklarında 6,8 kilometre yol katetmesi gereken araçlar bu yolu 3,8 kilometrede tamamlayacaklar. Böylelikle 3 kilometrelik avantajda elde etmiş olacaklar. Vatandaşlarımız bu yolu tercih ederek hem zamandan kazanacak hem gidecekleri yol kısalacak hem de kent içerisinde trafik yoğunluğu oluşturmamış olacaklar."

Yalova Belediye Başkanı Salman'a ziyaret

Milli takım sporcusu Yusuf Oskan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Oskan, burada yaptığı konuşmada, 13-16 Kasım tarihlerinde Macaristan'ın Budapeşte kentinde yapılacak olan Fitness Dünya Şampiyonası'na katılacağını söyledi.

Erkekler Vücut Geliştirme kategorisinde Dünya Şampiyonu olmak için yarışacağını belirten Oskan, yarışmada Yalova'yı ve ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını ifade etti.

Salman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentte spor yapan sporcuların milli takımlarda yer almasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Vefa Salman Çınarcık Termal Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title