Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından 8. Meslek Komitesi üyeleriyle toplantı düzenlendi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından 8. Meslek Komitesi üyeleriyle toplantı düzenlendi.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, bir restoranda düzenlenen toplantıda oda olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Oda olarak sektörün gelişmesi ve sorunlarının ortadan kalkması için çalışmalar yaptıklarını belirten Becan, "Bizler yapacağımız tüm çalışmaları üyelerimize ve Yalova'nın gelişimine katkı sağlaması, ilimizi bir adım daha öteye taşıması amacıyla gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik. Bu anlamda sizlerden gelecek her türlü fikir ve öneri bizler için çok önemlidir" diye konuştu.

8.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Uğur Daban da komite olarak gerçekleştirilen faaliyetler konusunda bilgiler verdi.

Çınarcık Belediyesi yeni cenaze aracı aldı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, şehirlerarası cenaze nakillerinde kullanılacak modern bir cenaze aracı aldıklarını bildirdi.

Kurt, yaptığı açıklamada Çınarcık halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Her geçen gün belediyenin araç filosunu büyüttüklerini ve genişlettiklerini belirten Kurt, "Şehirlerarası cenaze nakillerinde kullanılacak modern bir araç eksikliğimiz vardı. Vatandaşımızdan bu yönde çok yoğun talep geliyordu. Yeni aldığımız soğutmalı ve aynı anda 3 cenaze birden taşıyabilen bu araçla önemli bir eksikliği gidermiş olduk" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Avni Kurt Çınarcık Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title