Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neşe Özay'ı ziyaret etti.

Oral, Özay'dan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan kurslar hakkında bilgi aldı.

Belediye ile Halk Eğitim Merkezimin ortaklaşa düzenlediği kurslarında bulunduğunu belirten Oral, Halk Eğitim Merkezinin başarılı çalışmalar yaptığını ifade etti.

Özay da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Halk Eğitim binasının çok eski bir yapı olmasından dolayı zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Altınova Belediyesi'ne yardımlarından olayı teşekkür eden Özay, şuna en büyük sıkıntılarının çatı olduğunu ifade etti.

Oral ise, çatı için çalışma yaptıracağını kaydetti.

Kadınlara Girişimcilik eğitimi verildi

Altınova Halk Eğitim Merkezi ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) işbirliğinde Altınovalı kadınlara girişimcilik eğitimi verildi.

Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neşe Özay, Vakıfbank İlkokulu salonunda düzenlenen programda Altınovalı kadınların özgüvenini geliştirmek, girişimciliklerini artırmak, istihdamlarına katkıda bulunmak ve onlara yol göstermek için eğitimin düzenlendiğini ifade etti.

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal Karakoyun da kadınları iş yaşamına kazandırmak için bu tür eğitimlere her zaman destek verdiklerini söyledi.

Konuşmalardan sonra kadınlara, başarılı kadın öyküleri, KOSGEB ve Mikro Kredi nedir, nasıl alınır gibi konularda bilgi verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Metin Oral Altınova Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title