Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı sporcuları, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

Çiftlikköy Belediye spor Boks Takımı sporcuları, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

Silpagar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çiftlikköy Belediye spor Boks Takımı sporcularının çok başarılı olduklarını söyledi.

İnegöl'de düzenlenen Türkiye MMA (Karma Dövüş Sanatları) İller arası Şampiyonası'nda sporcularının 8 madalya kazanmalarının kendilerini gururlandırdığını belirten Silpagar, "Çiftlikköy Belediye spor olarak katıldığımız tüm branşlarda sporcularımız başarılı oluyor. Biz spor ahlakına sadık ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Boks takımımızın bu başarısının gelecekte de devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı antrenörü Ömer Faruk Ayverdi de desteklerinden dolayı Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'a teşekkür etti.

Çok Kültürlülük ve Paylaşım programı

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çok Kültürlülük ve Paylaşım programı düzenlendi.

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Vakıfbank İlkokulu'nda düzenlediği Çok Kültürlülük ve Paylaşım programı kapsamında Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait yiyecek, halk oyunları ve yöresel giysiler tanıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, burada öğrencilere eğitimin yanında sosyal sorumluluk bilinci de vermeye çalıştıklarını söyledi.

Program kapsamında öğrencilere kültürleri tanıtmaya çalıştıklarını belirten Sitar, bu tür programların devam edeceğini ifade etti.

Programa Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın, İlçe Müftüsü Mehmet Soylu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, muhtarlar, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ali Murat Silpagar Çiftlikköy Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title