Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği ile İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu ve Ortaokulu Sivil Savunma Kulübü, Sivil Savunma Haftası kapsamında okulda tatbikat yaptı.

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği ile İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu ve Ortaokulu Sivil Savunma Kulübü, Sivil Savunma Haftası kapsamında okulda tatbikat yaptı.

Okulda düzenlenen program kapsamında öğrencilere deprem sırasında yapılacak davranışlar hakkında eğitim verildi. Eğitimin ardından da senaryo gereği yaşanan depremde öğrencilerin yapması gerekenler öğretildi.

MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam, tatbikattan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere deprem anında sınıftaki davranışlar, çıkışlar ve toplanma bölgesine varıncaya kadar olan kısımlarda neler yapılması gerektiğinin öğretildiğini söyledi. Amacın öğrencileri olası bir depreme hazırlamak olduğunu belirten Karaçam, tatbikatta öğrencilerin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Mansur Danış da 670 öğrencinin katıldığını tatbikatın başarılı geçtiğini ifade etti.

Yalova Belediye Başkanı Salman'a ziyaret

Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Kıran, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Kıran, ziyarette Salman'a sanayi sitesindeki sorunlarla ilgili bilgi verdi.

Yalova Belediyesi tarafından sanayi sitesinde yapılan temizlik çalışmasından dolayı Salman'a teşekkür eden Kılıç, Yalova'da modern bir sanayi sitesi oluşturması için Salman'dan destek istedi.

Salman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek esnafa her zaman destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Yalova Belediye Başkanı olarak üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu belirten Salman, modern bir sanayi sitesinin ilin görünümü içinde iyi olacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Vefa Salman Karaçam Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title