Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Mekodonya'ya bin adet Türk bayrağı gönderildi.

Yalova Haçkalı Baba Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Harun Yıldız, "Üsküp Ensar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin soydaşlarımız için bizden istediği bin adet Türk Bayrağı'nı Makodonya'ya gönderdik" dedi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, Balkanlarda bulunan derneklerle çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Üsküp Ensar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile de çeşitli görüşmeler yaptıklarını belirten Yıldız, "Görüşmelerimiz sırasında Üsküp Ensar Kültür ve Yardımlaşma Derneği bizden Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki soydaşlarımızın Türk bayrağı talebinde bulunduklarını söylediler. Biz de Üsküp Ensar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin soydaşlarımız için bizden istediği bin adet Türk Bayrağı'nı gönderdik" diye konuştu.

Yıldız, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun'unda kendilerine çok destek verdiğini ifade etti.

Coşkun da kendinden destek isteyenlere her zaman destek vermeye çalıştığını kaydetti.

Ödüllü Bireysel Satranç Turnuvası

Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Yalova Temsilciliği işbirliğinde Ödüllü Bireysel Satranç Turnuvası düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Özdilek Alışveriş Merkezi salonunda gerçekleştirilen turnuvada yaptığı konuşmada, zararlı maddelerle mücadele eylem planı kapsamında ilçe genelindeki okullarda okuyan öğrenciler arası Ödüllü Bireysel Satranç Turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Sosyal etkinlikler yaparak öğrencileri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya çalıştıklarını belirten Beşir, "Düzenlediğimiz turnuvaya 200 öğrenci katıldı. Turnuvada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek. Ben tüm öğrencilere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yalova Valisi Cebiroğlu'na ziyaret

Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı, Vali Selim Cebiroğlu'nu ziyaret etti.

Dondurmacı, ziyarette Cebiroğlu'na Yalova'daki engellilerle ilgili bilgi verdi. Dernek olarak ildeki engellilere yönelik çeşitli etkinlikler yaparak onların yaşama kazandırılmasına çalıştıklarını belirten Dondurmacı, bu tür çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Cebiroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli vatandaşlara her zaman desteğinin süreceğini ifade etti. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Temel Coşkun Makedonya Yalova Üsküp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title