Haberler

Yalova'daki Silahlı Kavganın Zanlısı Bursa'da Yakalandı

Güncelleme:

Yalova'da, 17 Eylül'de, kavga sırasında pompalı tüfekle ateş ederek 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan zanlı, Bursa'da yakalandı.

Yalova'da, 17 Eylül'de, kavga sırasında pompalı tüfekle ateş ederek 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçtığı ileri sürülen zanlı, Bursa'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara yolunda bir takside, içindeki kişilerin durumlarından şüphelenilmesi üzerine inceleme yaptı.

Araçta bulunanlardan Baki D'nin (28), Yalova'da 2 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın zanlısı olduğu belirlendi.

Ekiplerce gözaltına alınan Baki D, Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yalova'da, 17 Eylül'de, "Roman Mahallesi" olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Baki D. ile 34 yaşındaki Ertan Yüklen arasında tartışma çıkmıştı. Yüklen'in, kendisini polise ihbar ettiğini öne süren Baki D, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine aracındaki pompalı tüfeği alıp ona ateş etmişti. Tüfekten çıkan saçmalar, Yüklen ile sokakta oynayan Beyza Özdemir (2), olay yerinden geçen Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Tutku Kaçan ve Y.K'ye (32) isabet etmişti. Yüklen, Özdemir, Kaçan ve Y.K, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki bir özel hastaneye kaldırılmıştı. Yüklen ve Kaçan, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. - Bursa

Kaynak: AA / Güncel

yalova eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title