Haberler

Yalova'daki Seçimde Kalp Krizi Geçiren Sandık Görevlisi Öldü

Güncelleme:

Yalova'da belediye başkanlığı seçimi dolayısıyla görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçirerek ölen kişi toprağa verildi.

Yalova'da belediye başkanlığı seçimi dolayısıyla görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçirerek ölen kişinin cenazesi, toprağa verildi.

Kentte pazar günü yapılan seçimde, AK Parti'den sandık görevlisi olduğu okulda kalp krizi geçirdikten sonra Bursa'ya sevk edilen ve tedavi altına alındığı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ahmet Küçük'ün (50) cenazesi, Yalova Merkez Camisi'ne getirildi.

Küçük'ün cenazesi, kılınan namazın ardından Yalova Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve seçimde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Yakup Koçal da katıldı.

Bu arada cenaze namazından önce, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da cami avlusuna gelerek taziyelerini iletti.

Kaynak: AA / Güncel

Yalova Merkez Ahmet Küçük Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title