Haberler

Yalova'daki Kadın Cinayeti Davası

Yalova'da, geçen mayıs ayında eski eşi Seda Camgöz'ü bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Bülent Diler'in yargılanmasına devam edildi.

Yalova'da, geçen mayıs ayında eski eşi Seda Camgöz'ü bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Bülent Diler'in yargılanmasına devam edildi.

Kocaeli Kandıra Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Diler, Yalova Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Tanık olarak dinlenilen maktulün babası Hüseyin Camgöz'ün arkadaşı Ümit Varışlı, cinayetin işlendiği caddede bir ayakkabı dükkanında çalıştığını söyledi.

Sanığın zaman zaman iş yerine gelip kendisini ziyaret ettiğini belirten Varışlı, "Boşandıktan sonra eşiyle yuvasını toparlamak istediğini söylüyordu. Sanığın nefret sözleri üzerine bunun böyle olmayacağını kendisine belirttim. Eski kayınpederinin şeker gibi bir adam olduğunu söyledim. O da bana daha önce olan yumruklu kavgalarından bahsetti. Ben de yuvasını kurtarmak istiyorsa böyle davranmaması gerektiğini söyledim. Çocuklarının kendisine gösterilmediğini söylüyordu. Sanığı sürekli öfke söylemiyle gördüm" diye konuştu.

Varışlı, Bülent Diler'in, eski eşi ve ailesi tarafından çocuklarının kendisine gösterilmediğini söylediğini ifade etti.

Bülent Diler ise Varışlı'nın beyanlarına katılmadığını dile getirerek, "Tanık bir gün beni telefonla aradı. Telefonda konuşurken elinin ayağının titrediğini hissettim. Hüseyin Camgöz'ü kastederek, 'Bu adam deli. İki adam tutmuş. Kurunun yanında yaş da yanar' şeklinde tehdit sözcüklerini söyledi. Sonra da ortak bir arkadaşımızı da arayarak bunları söylemiş" dedi.

Torunlarını babasına göstermedikleri iddiasının doğru olmadığını savunan Hüseyin Camgöz, Bülent Diler'in kızını kafasını kesmekle tehdit ettiğini ileri sürdü.

Sanığın annesi Sevim Diler, oğluna olaydan bir hafta önce başka bir eve taşınması için tavsiyede bulunduğunu anlattı. Oğlunun, eski kayınpederi tarafından tehdit edildiğini iddia eden Diler, "Bir ara kayınpederinin peşine adam taktığını ve bundan korktuğunu bana söyledi. Hüseyin Camgöz da bir keresinde bana, 'Her şey bir telefonuma bakar' dedi" ifadelerini kullandı.

Bülent Diler'in avukatı Ruşen Arslan, Seda Camgöz'ün sanığa çocuklarını göstermediğini, bununla ilgili Diler'in cep telefonunda kayıtlarının bulunduğunu öne sürerek, incelenmesi amacıyla telefonu mahkeme heyetine teslim etti.

Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve cezai ehliyeti olup olmadığıyla ilgili raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformundan bir grup, duruşma sonrası adliye önünde basın açıklaması yaptı.

Bu sırada, "Biz de beraatını istiyoruz" diyen İzmir Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen'e, Hüseyin Camgöz ve platform üyeleri tepki gösterdi. Polis ekiplerinin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

Yalova'da, 6 Mayıs'ta kentin işlek bölgelerinden Süleyman Bey Mahallesi Sefa Bey Caddesi'nde park halindeki 34 FY 2407 plakalı araçtan inen Bülent Diler, bir yıl önce boşandığı 34 yaşındaki Seda Camgöz'e bıçakla saldırmıştı. Karnından 5 bıçak yarası alan kadına ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılmıştı. Sağlık ekiplerince Yalova Devlet Hastanesine kaldırılan iki çocuk annesi Camgöz, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Polise teslim olan Bülent Diler ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme", "tasarlayarak öldürme" suçlarından hakkında dava açılmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Kandıra Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title