Haberler

Yalova'daki İlginç Kazalar Mobese Kameralarına Böyle Yansıdı

Yalova şehir merkezinde son bir yıl içinde meydana gelen bazı ilginç trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin 21 ayrı noktasına yerleştirilen Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları, özellikle kavşaklarda meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye kaydediyor.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan ilginç görüntüleri basın mensuplarıyla paylaştı. Çoğunluğu dikkatsizlikten kaynaklanan kaza görüntüleri 'Bu kadar da olmaz' dedirtiyor. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Yalova kent merkezinin 21 noktada 43 kamera ile izlendiği, MOBESE kameraları sayesinde olaylara anında müdahale edilebildiği bildirildi.

Paylaşılan MOBESE kayıtlarında ise en büyük kazaların Dörtyol'da, Tonami Meydanı'nda ve Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde meydana geldiği görülüyor. Görüntülerde kavşaklarda bir birine çarpan araçların yanı sıra yayalara ve bisikletliye çarpan araçların görüntüsü yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Politika Güncel Haberler

title