Haberler

Yalova'da Trafikte Yoğunluk Yaşanmadı

RAMAZAN Bayramı tatilini şehir dışında geçiren vatandaşlar hem Yalova-İzmit Karayolu'nda hem de deniz taşımacılığı yapılan iskelelerde yoğunluğa neden oldu.

RAMAZAN Bayramı tatilini şehir dışında geçiren vatandaşlar hem Yalova-İzmit Karayolu'nda hem de deniz taşımacılığı yapılan iskelelerde yoğunluğa neden oldu.

Ramazan Bayramı'nı şehir dışında geçiren tatilciler, D-130 Yalova-İzmit Karayolu'nda yoğunluğa neden oldu, ancak bu yıl Yalova'da eski trafik manzaraları oluşmadı. Yalova'da hem Osmangazi Köprüsü'nün tatilciler tarafından aktif olarak kullanılması hem İDO'nun Topçular-Eskihisar Hattı'na feribot takviyeleri yapması hem de Yalova'daki Tonami Kavşağı'nın kullanıma açılması trafiğin yoğun olmasına rağmen akıcı olmasını sağladı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi Köprüsü gişeleri, Yalova-Bursa karayolu çıkışı ile İzmit-Yalova girişinde trafiğin daha rahat sağlanması için önlem aldı. Osmangazi Köprüsü'nün Yalova ayağındaki Altınova gişelerinde de yer yer araç kuyrukları oluştu.

HER 10 KİLOMETREDE 1 EKİP

Karayolundaki yoğunluktan haberdar olan 77 plakalı araçlar geçişlerini Gaziosmanpaşa ve İsmetpaşa Mahallesi güzergahından yaptı. Bayram trafiği yoğunluğunun yaşandığı Yalova-İzmit ve Yalova-Bursa karayolunda ise Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri de önlemlerini alarak her 10 kilometrede bir ekip bulundurdu. Alınan önlemler sayesinde bayram öncesi ve bayram süresi boyunca Yalova'daki şehirlerarası karayollarında herhangi bir trafik kazasının olmadığı öğrenildi.

ESKİHİSAR-TOPÇULAR'DA TERSİNE GÖÇ

Diğer yandan İDO'ya ait Eskihisar-Topçular hattında da yoğunluk yaşandı. Topçular İskelesi'nde Ramazan Bayramı'nın son gününde araç yoğunluğu yaşandı. 4 günlük bayram tatilinin son gününde Topçular İskelesi'nin istif alanı zaman zaman araçlarla doldu. İDO yetkililerinden edinilen bilgiye göre; sefer yapan 14 feribot sayısının 18'e çıkartıldığı bildirildi.

- Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Osmangazi Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title