Haberler

Yalova'da "Siyasetin Dünü Bugünü Konferansı"

Gazeteci Yazar Dilipak: "20'den fazla suikast atlattı Tayyip Erdoğan. Zehirlendi.

Gazeteci-Yazar ve Rabia Platformu Sözcüsü Abdurrahman Dilipak, "20'den fazla suikast atlattı Tayyip Erdoğan. Zehirlendi. Bir balyoz bulunup arabasının camı kırıldı da can çekişirken son anda kurtarıldı" dedi.

AK Parti Yalova İl Kadın Kolları tarafından Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Siyasetin Dünü Bugünü" konulu konferansta konuşan Dilipak, son zamanlarda yaşanan birtakım olayların Başbakan'a yönelik olmadığını, ülkenin istikrarının bozulmasının amaçlandığını söyledi.

Başbakan'a yönelik bugüne kadar birçok suikast girişiminde bulunulduğunu belirten Dilipak, şöyle konuştu:

"20'den fazla suikast atlattı Tayyip Erdoğan. Zehirlendi. Bir balyoz bulunup arabasının camı kırıldı da can çekişirken son anda kurtarıldı. Hapishanede zehirlemek istemişlerdi. Hastanede ameliyata girdiğinde çıkamayacaktı ve aynı anda da MİT Müsteşarı gözaltına alınacaktı. Enjeksiyon düştü de iğneyi yapamadılar. Tayyip'i dışarı çıkarttılar da o da MİT Müsteşarıyla görüşüp, 'Sakın teslim olma' dedi. Kasap et derdinde koyun can derdinde derler ya. Nasıl oyunlar oynanıyor.

Türkiye'nin son yıllardaki başarısı bazı kesimler tarafından hazmedilemiyor. 110 ülkeye Türk Hava Yolları (THY) uçuş yapıyor. Zararına da olsa uçuyoruz. Buralarda bizim 100 yıl önce beraber olduğumuz insanlar var. Hilafet için buraya paralarını gönderen, zekatlarını gönderen, acıkınca bizden ekmek isteyen insanlar var orada. O 110 ülkeden insanlar Türkiye'ye gelecekler. 110 ülkeye gideceksiniz siz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde çocuklarınız hemen dil öğrenmeye başlasınlar. Nerede okumak istiyorlarsa. Çünkü 4 yıllık fakültenin 4'üncü ya da 3'üncü ve 4'üncü senesini o ülkelerde okuyabilecek sizin çocuklarınız. O ülkelerden buraya gelecekler, Türkçeyi öğrenecekler, sizlerle tanışacaklar. Havaalanından değil korkuları. 100 milyon insan gelecek İstanbul'a. İstanbul'dan Mekke'ye hızlı trenle gidilecek artık. Bütün Kafkaslar, bütün Balkanlar, İstanbul'a gelip bir hafta tatil yaptıktan sonra buradan hızlı trenle Şam'da inerek, Ürdün'de inerek Mekke'ye gidecekler. Bütün İslam ümmetinin gelip geçtiği bir mekan olacak burası. 3'üncü köprü sadece Türkiye için değil Avrupa'dan gelip Asya'ya geçen günlük 2 milyon trafik olacak, biliyor musunuz? Hava, kara, demir ve deniz yoluyla. Sorun Recep Tayyip Erdoğan değil. Sen hala anlamadın mı?"

Konferansa, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve partililer katıldı. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Abdurrahman Dilipak Ak Parti Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title