Haberler

Yalova'da Öğretmenin Kalp Krizi Sonucu Ölmesi

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu tarafından azarlandığı iddia edilen 42 yaşındaki öğretmen Halil Serkan Öz'ün kalp krizi sonucu ölmesi, Yalova'da tebeşir bırakma ve oturma eylemiyle protesto edildi.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu tarafından azarlandığı iddia edilen 42 yaşındaki öğretmen Halil Serkan Öz'ün kalp krizi sonucu ölmesi, Yalova'da tebeşir bırakma ve oturma eylemiyle protesto edildi. Eğitim-Sen Yalova Şubesi üyelerince Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde yapılan eylemde konuşan sendikanın Yalova şube sekreteri Arzu Ege, olay nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.Bugün tüm okullarda Öz'ün ölümü nedeniyle derslere girmediklerini belirten Ege, "Yaşanan bu üzücü olaya neden olan Valiyi kitlesel basın açıklamalarımızla Türkiye'nin dört bir yanında protesto ediyor, bir hafta boyunca onurumuzu çiğnetmeyeceğiz diyerek kokart takıyoruz" ifadesini kullandı.Ege, ayrıca Öz'ün bugün doğum günü olduğunu da söyledi.Daha sonra gruptakiler, tebeşir ve kravat bırakıp, oturma eylemi gerçekleştirdi.Bu arada CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de protestoya katılarak destek verdi. 1 - Eğitim-Sen Yalova Şubesi üyelerince kalp krizi sonucu ölen öğretmen Öz için yapılan etkinlikten detay görüntü 2 - Eğitim-Sen Yalova Şubesi Yalova Sekreteri Arzu Ege, konuşması

Kaynak: AA / Güncel

Uğur Mumcu Yalova Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title