Haberler

Yalova'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı

YALOVA (AA) – Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Yalova'da düzenlenen etkinlikle kutlandı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte Yalova Vali Yardımcısı Ahmet Kurt, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan, Yalova Liman Başkanı Eyüp San, Merkez Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Erdal Tokalak ve kamu kurum müdürleri Kartal İskelesi'nden bir yolcu teknesi ile denize açıldı.

YALOVA (AA) – Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Yalova'da düzenlenen etkinlikle kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte Yalova Vali Yardımcısı Ahmet Kurt, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan, Yalova Liman Başkanı Eyüp San, Merkez Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Erdal Tokalak ve kamu kurum müdürleri Kartal İskelesi'nden bir yolcu teknesi ile denize açıldı.

Tekneye Yalova Deniz Polisi'ne ait tekneleri ve sivil yatlar eşlik etti.

Yürüyen Köşk açıklarında protokol üyeleri Atatürk ve şehitler anısına denize çelenk bıraktı. Ardından Körfez Geçiş Asma Köprüsü inşaatının bulunduğu alana kadar gidilerek geri dönüldü.

Kaynak: AA / Yerel

Kabotaj Ve Deniz Bayramı Vefa Salman Ahmet Kurt Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title