Haberler

Yalova'da 57 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Cargill fabrikalarının çalışanlarının sponsorluğunda Yalova’da 57 engelliye tekerlekli sandalye verildi.

Cargill fabrikalarının çalışanlarının sponsorluğunda Yalova'da 57 engelliye tekerlekli sandalye verildi.

Yalova'da bulunan engelli dernekleri işbirliğiyle düzenlenen törene Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vefa Salman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, İşkur İl Müdürü Hilmi Dede, engelli derneklerine üye vatandaşlar ve aileleri katıldı. Cargill Fabrikası Sorumlu Müdürü Cenan Celebçi, " Orhangazi'de tanınıyoruz, ancak Yalova halkı pek bilmiyor. Kısaca bilgi vermek istiyorum. 1865 yılında kurulmuş bir aile şirketiyiz. Cargill bir sülalenin soyadıdır. 67 ülkede binin üzerinde tesisi olan gıda ve tarıma yönelik hizmet veren şirkettir. Dünyada 142 bin çalışanı var. Müteahhitlerle bu sayı artıyor. Türkiye'de 3 tane tesisi var. 1960 yılında Türkiye'ye geliniyor. Gebze'de endüstriyel yağ, Balıkesir'de gıda yağı, Orhangazi'de ise mısır şekeri dediğimiz tesisimiz bulunuyor. Türkiye'de yaklaşık 500 çalışanımız var. 2000 yılında faaliyete geçen Orhangazi tesislerimizde 200 kişi çalışıyor. Biz sosyal sorumluluk adına çok çalışma yaptık. Devlet hastanesi, sağlık ocağı, okul gibi çalışmalarımızdan sonra engellilerimize yönelik böyle güzel bir organizasyonda bir araya geldik. Bizim için çok anlamlı. Demin saydığım yatırımlar Cargill bütçesinden yapılan yatırımlardı. Ama bugünkü organizasyon kendi çalışanlarımızın cebinden oldu. Personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sembolik olarak engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyeler teslim edildi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhangazi Türkiye Cargill Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title