Haberler

Yalova'da 200 Çınar Fidanı Dikildi

Yalova'da Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ile Yalova Orman İşletme Müdürlüğü'nün düzenlediği törenle 200 çınar ağacı fidanı dikildi.

Yalova'da Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ile  Yalova Orman İşletme Müdürlüğü'nün düzenlediği törenle 200 çınar ağacı fidanı dikildi. Törene Ak Partili milletvekililleri de katıldı.

Tonami Meyda'na yapılacak köprülü kavşak için 158 ağacın kesilmesi tartışmasının yaşandığı Yalova'da, bugün Ak Partili milletvekillerinin de katıldığı törenle fidan dikimi yapıldı. Bursa Karayolu'nun 7'nci kilometresindeki boş alanda gerçekleştirilen 200 fidanın dikim törenine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Bursa Milletvekili İsmet Su, Bursa Orman Bölge Müdür Vekili Hasan Bozan, Yalova Orman İşletme Müdürü Mustafa Güner ile davetliler katıldı. Törende konuşan Bursa Orman Bölge Müdür Vekili Hasan Bozan, "Yalova bizim sorumluluk alanımızda. Son bir yıl içersinde bölge müdürlüğü olarak 70 bin fidan diktik. Oksijen kaynağımız olan ormanlarımız, bizim için hayat kaynağıdır. Ülkemizde sanayi giderek gelişiyor. Sanayi geliştikçe hava kirlilği artıyor. Biz diktiğimiz ağaçlarla hava kirliliğine ve küresel ısınmaya karşı mücadele yapıyoruz" dedi.

Törende konuşan Ak Parti Milletvekili Temel Coşkun ise önümüzdeki günlerde Yalova'nın Altınova ilçesi Geyikdere Köyü'nde de aralarında ceviz, ıhlamur ve bodur elmanın bulunduğu 8 bin fidan dikeceklerini söyledi. - Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Ak Parti Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title