Haberler

Yalova Çevre Durum Raporu Yayınlandı

Çevre ve Şehircilik Müdürü Osman Ulukaya, Yalova'nın 2015 yılı çevre durumunun internet üzerinde bir rapor halinde yayınlandığını bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Müdürü Osman Ulukaya, Yalova'nın 2015 yılı çevre durumunun internet üzerinde bir rapor halinde yayınlandığını bildirdi.

Ulukaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada dünyanın önemli çevre sorunları bulunduğunu belirtti.

Yalova ile ilgili geçen yıla ilişkin çevresel durumun, müdürlüğün resmi internet sitesinde rapor olarak yayınlandığını belirten Ulukaya, şunları kaydetti:

"Çarpık kentleşme, sınırsız sanayileşme ve aşırı tüketim anlayışı ile birlikte bu cennet vatanımızın en güzel köşeleri çöp yığınlarına dönüşmüştür. Unutmayalım ki, çevremiz bize atalarımızdan kalan bir miras değil çocuklarımızdan, torunlarımızdan ödünç aldığımız bir emanettir. İlimizde çevre problemlerini mümkün olan bütün detaylarıyla ortaya koymak ve çözüme ulaştırmak amacı ile hazırlanan 'Çevre Durum Raporu', ilimizde çevre problemlerinin tanınması ve çözüm yollarının aranması, çevre ile ilgilenenlere araştırma ve inceleme yapanlara temel hareket noktası olabilecek ve çözüm çalışmalarına ışık tutacaktır. 2015 Yalova Çevre Durum Raporu'nun hazırlanmasında emeği geçen tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title