Haberler

Yalova Bahçeşehir Koleji Türkiye Şampiyonu Oldu

Sakarya’da 21-23 Şubat 2014 tarihlerinde yapılan Masa Tenisi Liseler Türkiye Şampiyonası’na Yalova Bahçeşehir’in altın raketleri damga vurdu.

Sakarya'da 21-23 Şubat 2014 tarihlerinde yapılan Masa Tenisi Liseler Türkiye Şampiyonası'na Yalova Bahçeşehir'in altın raketleri damga vurdu.

81 ilde yapılan ve 1020 takımın katıldığı elemelerin ardından altı bölgede elemeler yapıldı. Bölgelerinde ilk üçe giren takımlar Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Sakarya'da yapılan bu şampiyonaya Kıbrıs ile beraber 19 takım katıldı. Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi 1. grupta yer aldı. Grubunda İstanbul Özel Şişli Terakki Lisesi'ni 3-0, Samsun Atakum Özel Feza Lisesi'ni 3-0, Ankara Aydınlık Evler Ticaret Meslek Lisesi'ni 3-0 ve son olarak da Adana Seyhan Özel Burç Vural A.F. Lisesi'ni 3-1 yenerek grubundan lider olarak ana tabloya çıktı.

Ana tabloda Kıbrıs Girne Amerikan Lisesi'ni 3-0, İstanbul Tuna A.S. M. Lisesi'ni 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde İstanbul Özel Asya Anadolu Lisesi'ni de 3-0 yenerek finale yükseldi. Final maçında grubunda karşılaştığı Adana temsilcisi Adana Seyhan Özel Burç Vural A.F. Lisesi'ni bu sefer 3-0 yenerek, 2014 yılında da Türkiye Şampiyonu oldu.

Yalova Bölge Antrenörü B. Ali Yıldız, "Müsabakalarda sporcularımızın gösterdiği performanstan memnunum. Geçen sene elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğu'nu bu sene de koruduk. Üstelik bu sene Fransa'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı da kazandık. Umarım orada da iyi performans gösteririz" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bahçeşehir Sakarya Türkiye Yalova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title