Haberler

Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Fransa'ya Gitti

Güncelleme:

Masa Tenisi Şampiyonasında mutlu sona ulaşan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Fransa'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası için bu ülkeye hareket etti.

Türkiye Liselerarası Masa Tenisi Şampiyonasında mutlu sona ulaşan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Fransa'da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası için bu ülkeye hareket etti.

5-10 Nisan tarihleri arasında Fransa'nın Clermont şehrinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası'na Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi'nin yanı sıra kızlarda Türkiye Şampiyonu olan Ankara Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi de yer aldı. Fransa'ya hareket eden Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi kafilesinde Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız, takımı sporcuları Efecan Okumuş, Ziver Gündüz, İbrahim Gündüz ve Özgün Öztürk yer aldı.

2012 yılında Türkiye Şampiyonu olan Yalova Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımı İtalya'nın Cagliari şehrinde düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 5. olma başarısı göstermişti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçeşehir Türkiye Fransa Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title