Haberler

Kopan Vinç Makarası Balıkçıya Çarparak Öldürdü

Güncelleme:

Yalova'da balık avlayan Zamkinozlar1 adlı teknenin kopan vinç makarası, o esnada teknenin güvertesindeki balıkçıya çarparak balıkçının feci şekilde ölümüne sebep oldu.

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesi açıklarında balık avlayan Zamkinozlar1 adlı teknenin kopan vinç makarası, o esnada teknenin güvertesindeki balıkçı Dursun Kaya'ya çarparak feci şekilde ölümüne sebep oldu.

BİLİNMEYEN BİR NEDENLE KOPARAK DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, gece saat 22: 00 sularında Esenköy açıklarında balık avlayan Zamkinozlar1 adlı teknenin vinç makarası bilinmeyen bir sebeple koparak düştü.

GÖĞÜS VE BOYUN BÖLGESİNİ PARÇALADI

Bu esnada tekne personelinden Dursun Kaya da güvertede bulunuyordu. Hızla şahsa çarpan vinç makarası şahsın göğüs ve boyun bölgesini parçaladı. Bunun üzerine ilk müdahalesi gemide yapılan Dursun Kaya, Esenköy limanına çıkartıldı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Buradan ambulansla alınan şahıs Çınarcık Devlet Hastanesi'ne getirildi. Talihsiz adam yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şahsın cesedi yapılan otopsinin ardından memleketi İstanbul'a gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dursun Kaya Çınarcık Esenköy Yalova 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title