Haberler

Yalın Düşünce Gurusu Steve Bell'den İş Dünyasına Mesaj Var

Güncelleme:

Steve Bell'den Yalın İş Öyküleri teması altında gerçekleşecek etkinliğin sponsorluğunu "Yalın İş... Yalın Teknolojiler!" mottosu ile Türkiye'nin önde gelen markalarına danışmanlık ve teknoloji hizmetleri sunan BT Bilgi Teknolojileri yapıyor. Steve Bell, etkinlik sırasında ayrıca önümüzdeki ay kitapçı raflarında olması beklenen "İşlet Büyüt Dönüştür: İş ve Yalın BT'nin Entegrasyonu" adlı kitabının tanıtımını da gerçekleştirecek.

Steve Bell'den Yalın İş Öyküleri etkinliğini ülkemizin değerli ekonomi editörlerinden CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa sunacak. Ekonomi ve iş yönetimi hakkında sıradışı ve çarpıcı gözlemleriyle iş dünyasının yakından ve ilgiyle izlediği Emin Çapa, yenilikçilik ve Yalın düşünceye güncel ekonomi cephesinden değerlendirmeleriyle katkıda bulunacak. AB konusunda lisansüstü çalışmaları olan Çapa, TİSK ve TÜSİAD gibi kurumlarda da görev yapmıştır.

Etkinlikte ayrıca Türk finans sektörünün son yıllarda öne çıkan bankalarından Vakıfbank izleyicilerin karşısında olacak. Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Ali Engin Eroğlu, konuşmasında, kredi hacmiyle pazarın lider kurumlarından Vakıfbank'taki değer yaratma odaklı yatırımları ve teknoloji dönüşüm çalışmalarını anlatacak.

Müşteri odaklı değer akışlarından hareketle iş ve teknoloji süreçlerindeki yalınlaştırma yaklaşımını açıkladığı birçok kitabın yazarı ve Yalın düşünce gurusu Steve Bell, BT Bilgi aracılığıyla konferans öncesi katılımcılara şu mesajı verdi:

"Daha önceki temaslarımdan ülkenizin değerli profesyonellerinin bilgi teknolojileriyle gelen rekabetçi avantajlara yüksek düzeyde hâkim olduklarını biliyorum. Bilgi teknolojilerinin gelişen ve değişen olanakları, Yalın ilkelerin uygulanmasında yeni bakış açılarını gündemimize taşıyor. Bu konferansımda kurumların mevcut koşullar içinde dönüşüme nasıl daha açık olabileceğini ve yenilikçi bir kurumsal kültür geliştirebileceğini yine sizlerle birlikte tartışabilmeyi umuyorum."

Yalın İş... Yalın Teknolojiler!

Yalın BT alanında küresel deneyimlerini ülkemizdeki iş liderleriyle paylaşmaya hazırlanan Steve Bell'i ülkemize davet eden BT Bilgi Kurumsal Gelişim ve Danışmanlık Hizmetleri Yönetici Ortağı Cemal Erdem etkinlik hakkında şunları söyledi:

"BT hizmet yönetiminden veri kalitesine, varlık yönetiminden akıllı altyapılara sunduğu çeşitli çözümlerle "Yalın İş... Yalın Teknolojiler!"in izinden giden BT Bilgi Teknolojileri olarak sayın Steve Bell'in katkısı ile katma değerli hizmetlerimize bir yenisini eklemekten gurur duyuyoruz. Dünya ekonomisinin yaşadığı belirsiz ve sert koşullar, özellikle küresel pazarlara açılan kurumlarımızın teknolojiyi çok daha etkin ve rekabetçi kullanmasını gerektiriyor. Bell'in Yalın BT yaklaşımının üç önemli ayağı, müşteri ve iş değerlerine odaklanma, kurumsal değer akışını düzenleme ve çalışanların işe olan gönüllü katkısını artırma gibi konular, Türkiye gibi gelişen bir ekonomi için de yaşamsal önem taşıyor. 9 Ekim'de İstanbul'da düzenleyeceğimiz seminerin her sektörden profesyonellere taşıyacağı önemli mesajlar olacaktır. Bu etkinliğimize teknoloji yatırımları ile ilgili tüm üst düzey profesyonellerimizi davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz."

Etkinliğin fuaye alanında kurulacak standlarda, BT Bilgi iş ortakları da kendi çözümlerini katılımcılara tanıtacak. Davetliler, BT Bilgi'nin veri kalitesi ve lokasyon bazlı hizmet çözümleri Paritus Akıllı Arama ve Mappy Akıllı Harita teknolojilerinin yanı sıra diğer BT Bilgi hizmetlerini de bu alandaki standlarda yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Vakıflar Bankası İstanbul Türkiye Yalın Ekonomi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title