Haberler

Yalın, Cornetto ile Aşkın Sesi Olmaya Devam Ediyor

Güncelleme:

Aşkın dondurması Cornetto, aşkın sesi Yalın ile işbirliğini sürdürüyor.

Aşkın dondurması Cornetto, aşkın sesi Yalın ile işbirliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Cornetto'nun kısa aşk filminde rol alan ve filmin müziğini yapan Yalın, bu yıl markanın yüzü oldu. Cornetto'nun Mallorca'da çekilen reklam filminde Yalın; hem kamera önüne geçti, hem de filmin yaza damgasını vuracak aşk dolu müziğini besteledi.

Gençlerin en sevdiği dondurma markası olan Cornetto'nun yeni reklam filmi ekranlarda yer almaya başladı. Mallorca'nın eşsiz sahillerinde iki gün süren çekimlerde enerjik ve sempatik tavırlarıyla set ekibinin neşe kaynağı olan Yalın, Cornetto için özel olarak bestelediği, aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu'nun yaptığı "Yeniden" isimli şarkısıyla da filmin müziğine imza attı.

Reklam filmi, ilk görüşte aşık olan ancak tanışamayan çiftin, birbirlerini sosyal medyadan bulmasını ve sonunda büyük bir aşkla kavuşmalarının hikayesini anlatıyor. Aşk şarkılarının sevilen ismi Yalın, Cornetto'nun yeni reklam filminde iki gencin otobüste birbirlerini fark etmelerini sağlıyor. Genç kız ve delikanlı ilk bakışta birbirine aşık oluyor ancak tanışamadan yolları ayrılıyor. Gençler Yalın'ın şarkısı aracılığıyla sosyal medyada birbirlerini buluyor ve Yalın buluşmalarına aracı olan kişi haline geliyor.

Gençlere, aşkın peşinden giderek korkusuzca yaşadıklarında, aşkın onlara mutluluk olarak geri döndüğü mesajını veren reklam filmi, muhteşem görüntüleri ve enerjik müziğiyle dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cornetto Yalın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title