Haberler

Yalıhüyük'te Mahalle Parklarına Spor Merkezi Yapılıyor

Yalıhüyük ilçesinde parka yerleştirilen fitnes aletleri sayesinde vatandaşlar spor yapma imkanına kavuştu.

Yalıhüyük ilçesinde parka yerleştirilen fitnes aletleri sayesinde vatandaşlar spor yapma imkanına kavuştu.

Yalıhüyük Yukarı Mahalle'de Konya Büyükşehir Belediyesi ve  Yalıhüyük  Belediyesi işbirliği ile yapılan fitnes spor aletleri merkezi faaliyete geçti.Her yaş gurubunun faydalanabileceği spor aletleri sayesinde mahalle sakinlerine spor yapma imkanı sunuyor.

Belediye Başkanı Celal Özmen yaptığı açıklamada, spor yapmanın sağlıklı bir yaşam için oldukça gerekli olduğunu ifade ederek, ilçe merkezindeki parkları fitnes aletleri ile donatmanın çabasını gösterdiklerini belirtti.

Bir park içerisine yerleştirdikleri fitnes aletleri ile mahalle sakinlerinin spor yapma imkanına kavuştuğunu anlatan Başkan Celal Özmen; "Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Yukarı Mahallede bir parka ilk fitnes  spor  aletlerini yerleştirdik. Yine ilçemizde iki ayrı noktada aynı sistemi kuracağız. Bunların biri, okulların olduğu bölgede diğeri ise Aşağı Mahalle'de olacak. Çocuklarımız öğle aralarında ve tatil günleri burada spor  yapabileceği gibi akşam boş saatlerinde annelerimizin spor yapabilmelerine olanak sağlamış olacak. Daha ilk günden bayanların ilgi gösterdiklerini gözlemliyoruz" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Celal Özmen Yalıhüyük Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title