Haberler

Yalçın Ziyaretlerini Hız Kesmeden Sürdürüyor

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ekonomist Dr. Hikmet Oray Yalçın Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’i ziyaret etti.

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ekonomist Dr. Hikmet Oray Yalçın Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter'i ziyaret etti.

Yıldız Holding'de 14 yıldır Genel Müdürlük görevini yürütürken AK Parti'den Manisa Milletvekili aday adayı olan Ekonomist Dr. Hikmet Oray Yalçın adaylık yolunda gerçekleştirdiği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmalarına önce parti teşkilatlarını ziyaret edip kendisini tanıtarak başlayan Yalçın ardından gerçekleştirdiği STK ziyaretleriyle hem kendisini hem de partisinin politikalarını anlatarak destek istedi. Ziyaretleri kapsamında Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter'i de ziyaret eden Yalçın, güçlü bir Türkiye'nin ancak güçlü bir ekonomi ile olabileceğini ve bu kapsamda esnafın da daha güçlü olması için AK Parti hükümetleri tarafından esnafa sağlanan yenilikler ve kolaylıklardan bahsetti. 2023 Büyük Türkiye hedefine doğru hem kendisine hem de partisine destek isteyen Yalçın yıllardır edindiği bilgi ve tecrübeleri Manisa ve ülke adına kullanmak istediğini belirtti.

MESOB Başkanı Hasan Geriter de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Manisa'nın Ankara'da bilgi ve birikimleriyle güçlü kişiler tarafından temsil edilmesi gerektiğini söyledi. Geriter, Hikmet Oray Yalçın'a adaylık yolunda başarılar dileyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldız Holding Hasan Geriter Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title