Haberler

Yalçın Karadeniz: "Bu Krizin Sebebi Şahsım Değildir"

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş felsefesine yakışmayacak şekilde cezalandırıldığını söyleyerek, "Olmamasını istediğimiz bu krizin sebebi, Divan Başkanlık Kurulu ve şahsım değildir" dedi.

Beşiktaş'ta Divan Kurulu krizi sürüyor. Divan Kurulu'nun seçimlerinin mahkeme kararıyla iptal edilmesinin ardından Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, geçen hafta bir çağrı yaparak Divan Kurulu'nu toplantıya çağırmıştı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise bu toplantının yasal olmadığını ve yönetim kurulu olarak toplantıya katılmayacaklarını açıkladı. Bütün bu olanlara rağmen Yalçın Karadeniz ve divan kurulu üyeleri bugün Vodafone Arena'nın önünde bir basın açıklaması yaptı.

"Toplantımız, kapılar açılmayarak engellenmiştir"

Bütün mercilere müracaat etmelerine rağmen toplantının engellendiğini söyleyen Yalçın Karadeniz, "Bugün burada olmamızın nedeni 2017 yılı 1. Olağan Divan Kurulu'nun yapılmasıydı. Tüzüğümüze göre Divan Kurulu toplantılarının tarih, yer ve saati Divan Başkanlık Kurulu tarafından belirlenir ve ilgili kurumlara bildirilir. Tüzüğümüze göre 3 ayda bir yapılan toplantıların amacı; Yönetim Kurulu'nun dönem içerisinde yapığı faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yapılması, Denetim Kurulu'nun ise bu döneme ait idari mali konularla ilgili raporlarını sunmasını ve bilgilendirilmesini içerir. Ne yazık ki, Beşiktaş Derneği Genel Sekreterliğine, Denetleme ve Sicil Kurullarına müracaat etmemize rağmen toplantımız, divan üyelerine kapılar açılmayarak engellenmiştir" diye konuştu.

"Bu krizin sebebi ben değilim"

Haksız bir şekilde cezalandırıldığını ifade eden Karadeniz, "Ayrıca şunun çok iyi bilinmesini isterim ki; olmamasını istediğimiz bu krizin sebebi, Divan Başkanlık Kurulu ve şahsım değildir. Ortada hiçbir sebep yokken 50 yılını Beşiktaş'a adamış, her kademede bu kulübe hizmet etmiş ve son dört dönemdir de Divan Kurulu üyelerimizin büyük teveccühü ile Divan Başkanı seçilmiş olmama rağmen Beşiktaş duruşuna, felsefesine ve ahlaki yapısına yakışmayacak bir şekilde mesnetsiz iddialarla cezalandırılmam yoluna gidilmiştir. Birisi istiyor diye buradan gitmek olmaz. Bu olumsuz olaya sebep olanları kınıyorum. Benim bu konu ile ilgili yaptığım husus tamamen haksızlıklara karşı yapılmış meşru bir savunmadır. Ne olurdu bugün bu tesisin kapıları bize açılsaydı? Tesisi buradan götürecek veya zarar verecek halimiz yoktu. Burada 60 yaşın üstünde çok insan var. Ben yapılanları bu insanlara saygısızlık olarak algılıyorum. Yaratılan bu olumsuz tutum ve davranışların değerlendirilmesini de kamuoyunun takdirine sunuyorum" şeklinde konuştu.

Genel kurul üyesi Ali Rıza Dizdar da, yaptığı davayı açanın kendisi olduğunu söyleyerek, kınama cezasının yanlış olduğunu ve başkan Yalçın Karadeniz'in yanında yer aldığını dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalçın Karadeniz Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title