Haberler

Akdoğan, HDP ve Kandil'e Saydırdı: Sırtını Millete Dayayanlar Kazanır

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter hesabından hem HDP'ye hem Kandil'e fena saydırdı: Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, HDP eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz, bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz." sözlerine hem de PKK'lı Duran Kalkan'ın "Biz orduyla değil AK Parti'yle savaşıyoruz. Ordu kendini AK Parti'ye kullandırmamalı." sözlerine ilişkin olarak sert eleştirilerde bulundu. Yalçın Akdoğan, "Sırtını Kandil'e dayayanlar Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramazlar. Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir." dedi.

HEM KANDİL'E HEM HDP'YE SAYDIRDI

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter hesabından "Kandil, 'Orduyla değil AK Parti'yle savaştığını' söylemiş. Zaten HDP de AK Parti'yle mücadelede gücünü buradan (PKK'nın baskı ve şiddetinden) aldı. Sırtını Kandil'e dayayanlar Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramazlar. Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir. PKK-Paralel şer ittifakı terörle mücadeleden çok rahatsız. Bu yüzden ikisiyle eşzamanlı mücadele etmek, netice almak için büyük önem taşıyor. Yargı yetkisini milletten değil başka mahfillerden alanlar, hukuktan böyle kaçarlar. Allah'tan bunlar Türkiye'den kaçarken yasa istemiyorlar." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Akdoğan Kandil Dağı Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (53)

tose:

biri allah için şu fitne saçan adamı hırsız beyancısını sustursun

17
6
yanıtYanıtla
doktor:

savaşı akepe başlattı apaçık

14
8
yanıtYanıtla
rubar:

Akdoğan senden Selamet gelmez iki dilli

11
9
yanıtYanıtla
SAMSUN''LU:

ADAM GİBİ ADAM YALÇIN AKDOĞAN. . KEŞKE MHP''DE OLSAYDI!!!!!!!!!!!!!

1
19
yanıtYanıtla
YALÇIN AKDOĞAN ADAM GİBİ ADAM:

YALÇIN AKDOĞAN. . . HELAL OLSUN SENİN GİBİ YİĞİDE

2
18
yanıtYanıtla
agit:

Kışkırtıcı bakan

13
6
yanıtYanıtla
EDİ BESE63:

PKK HDP ÇOK KORKTU KİM SENİN GİBİ SARAYDAN KORKAR KUKLA

12
4
yanıtYanıtla
nusaybinim..:

garibim boş boş konuşup duruyor kimse be kel kafalıyı tiye bile almıyor. .

12
3
yanıtYanıtla
kandil kutsaldır:

Cok doğru siz sırtınızı saraya ve askere polise dayayın bizde halka halk biziz

12
3
yanıtYanıtla
Kürşat:

Bu akp yüzünden inanınki televizyon izleyemiyoruz haberi bakamıyorum bütün her yeri satın almışlar kimin parasıyla kendi parası ile mi hayır hırsızlar milletin benim kendi paramla bizi mahvediyorlar utanmaz yüzsüzler terbiyesizler

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title