Haberler

Yalçın Akdoğan'a Peşmerge Sorusu Sert Geldi

Güncelleme:

CNN Türk'te bir programa katılan Yalçın Akdoğan, spikerin sorusuna, "sonra sert konuşan adam ben oluyorum. Siz beni provoke ediyorsunuz" dedi.

CNN Türk'te yayınlanan Ankara Günlüğü programına katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat sert sorular sorunca ilginç diyaloglar yaşandı.

Çözüm süreci ve Kobani olaylarının konuşulduğu programda, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Türkiye'den kısa süre önce Suriye'ye geçen Peşmerge güçleriyle ilgili şu soru sordu; "Peşmerge'nin girişi, o görüntüler, bazı kesimler tarafından çok tartışıldı. Çok net... Acaba Kürt ulusal birliğini mi ön plana çıkardı o giriş. Amacınız bölgedeki durumu dengelemek miydi?"

"HANDE BUGÜN ÇOK SERT SORUYORSUN"

Bu soru üzerine Vatan gazetesi yazarı Hüseyin Yayman, "Çok afadersiniz, bir araya girebilir miyim Yalçın bey. Şimdi yayın öncesinde de konuşmuştuk. Hande gerçekten bugün çok sert sorular soruyorsun" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Hüseyin Yayman, bu ifadeleri kullanırken yüzü gülse de Yalçın Akdoğan cevap vermeden hemen araya girecek ortamı yumuşatmaya çalıştığı anlaşıldı.

"SİZ BENİ PROVOKE EDİYORSUNUZ"

Yalçın Akdoğan ise bu diyalog üzerine, "Ondan sonra ben sert konuşan adam oluyorum değil mi? Siz beni provoke ediyorsunuz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yalçın Akdoğan Hande Fırat Kobani Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

realitemobilWeb@haberler.com:

Kürt ulusal birliğinden rahatsızlık duyanlar niye zorunuza gidiyor Madem kardeşiz kardeşlerinizin ulusal birliğine destek verin

22
9
yanıtYanıtla
Kiracılara duyurulur:

Kremlin Sarayı 25. 000m2Beyaz Saray 55. 000m2Buckingham 77. 000m2Aksaray 300. 000m2Kabir 2m2

21
2
yanıtYanıtla
insan evladi:

bu adam sut cocugu, tirsak pirsak birseydi. . . arkasina gucu ve parayi alinca artistlik yapiyor iste

17
3
yanıtYanıtla
BUĞRA:

KİMSE SİZE SORU SORAMASIN ARTIK ERDOĞAN ABİSİ GİBİ GAZETECİ FIRÇALIYOR.

15
4
yanıtYanıtla
Soru Sorma Özgürlüğü:

Vatan Gazetesi Yazarı mısın yoksa Siyasi avukat mısın kardeşim sen

9
10
yanıtYanıtla
davut korkmazMobil-ANDROID:

yorum yapanlar zorunuzami gitti

2
16
yanıtYanıtla
provoke oldum bendemobilWeb@haberler.com:

Canınızı istediğine cevap verirsiniz tıpkı canınızı istedigini yaptığınız gibi. Hande Hn siz soruları önceden ulastirmadiniz mi Yada Y.Akdogan size bunlari soracaksin demedi mi Yaptığınız çok ayıp.

15
3
yanıtYanıtla
SORU HALKIN SORUSU..mobilWeb@haberler.com:

BU SORU HALKINDA SORUSU BIZIM ADIMIZA O SORMUS. SIMDI SEN BIZIMI YARGILIYOR BIZEMI ÇALIM ATIYORSUN. BIZ KIMIZ BILIYORMUSUN HALKIZ BIZ.. EGEMENLIGIN EFENDISIYIZ.. COK UZATMADA CEVAP VER HADIII SENI ORDAN ALMASINIDA BILIRIZ BIZ GETIRDIK BIZ COK KONUSMA KES DIRDIRI

16
1
yanıtYanıtla
ser:

bunlara onların ezberlettiği soruları sorarsanız gazetecisiniz. . işlerine gelmeyeni sorunca hemen tepki. . .

14
1
yanıtYanıtla
Bulut:

Zaten ne çektiysek bu demokrat görünümlü akp lilerden çekiyoruz. Aslında hiç de öyle olmadıkları damarlarına basılınca ortaya çıkıyor. Ve hemen savunmaya geçiyorlar.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title