Haberler

    Yalancı Bahar 109. Bölüm Fragmanı - 3 Ekim Pazartesi

    Yalancı Bahar 109. Bölüm Fragmanı - 3 Ekim Pazartesi Yalancı Bahar dizisinin 3 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 109. bölümünde neler olacak?

    Yalancı Bahar 109. Bölüm Fragmanı - 3 Ekim Pazartesi Yalancı Bahar dizisinin 3 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 109. bölümünde neler olacak? Yalancı Bahar 109. Bölüm Özeti: RK, MADHUBALA'YI KISKANMAYA DEVAM EDİYOR

    Yalancı Bahar'da bu akşam, filmin galasına yalnız başına giden RK basın mensuplarının tepkisi ile karşılaşır. Çok geçmeden Madhubala da galaya gelmiştir ancak onun gelmesi ile birlikte RK'nın etrafındaki kalabalık bir anda kaybolur. Madhubala'ya gösterilen yoğun ilgiyi kıskanan RK ertesi gün evde vereceği kokteylde Madhubala'yı küçük düşürür. Diğer yandan ünlü bir film yapımcısı olan Steve Matha yeni çekeceği filmde bu defa RK yerine Madhubala'nın başrolde yer almasını ister.

    109. Bölüm

    Madhubala'ya karşı duyduğu kıskançlıktan dolayı onu filmin galasına getirmeyen RK kapıda büyük bir ilgi ile karşılaşır. Ancak o çok geçmeden bu kalabalığın Madhubala için orada toplandığını anlar. Hem basın mensupları hem de Mehul Chopra, RK'ya Madhubala'yı neden beraberinde getirmediği için sorular sormaya başlar. Kısa bir süre sonra ise Madhubala kararını değiştirerek galanın yapıldığı salondan içeri girer. Bir anda tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Eski şöhretini kaybetmeye başladığını düşünen RK sessizce salondan ayrılı ve eve döner. Evde Deepali'nin ona ileride Madhubala'nın Hindistan'ın en büyük film yıldızı olacağını söylemesi üzerine RK daha da çok kıskançlaşır. Ertesi sabah kahvaltı masasında RK'ya Londra'dan bir telefon gelir. Telefonun diğer ucundaki kişi dünyaca ünlü yapımcı Steve Matha'dır ve RK'ya kısa süre sonra kendisini ziyarete geleceğini söyler. Evde filmin gişedeki başarısını kutlamak için bir kokteyl düzenleyen RK, davetlilerin önünde Madhubala'yı incitecek sözler söyler. Öte yandan Steve Matha çantasında yeni filminin senaryosu ve üzerinde yüklü miktarda para yazılı bulunan bir çek ile çıkagelir. Ancak çekeceği filmde bu defa başrol teklifini yapacağı kişi Madhubala'dır.

    Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10'da Kanal 7'de.

    Künye Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee, Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 - 9 Ağustos 2014 Senaryo: Tür: Romantik, dram Ülke: Hindistan Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title