Haberler

    Yalancı Bahar 105. Bölüm Fragmanı - 29 Eylül Perşembe

    Yalancı Bahar 105. Bölüm Fragmanı - 29 Eylül Perşembe Yalancı Bahar dizisinin 29 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 105. bölümünde neler olacak?

    Yalancı Bahar 105. Bölüm Fragmanı - 29 Eylül Perşembe Yalancı Bahar dizisinin 29 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 105. bölümünde neler olacak?

    RK TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN SETE GERİ DÖNÜYOR

    Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar'da bu akşam, RK, hem Mehul hem de banka müdürü ile yaptığı görüşmelerin ardından sette yarım kalan çekimlere geri dönmeye karar verir. Onun yanından biran olsun ayrılmayan Madhubala ise hala endişelidir. Çekim sırasında RK'nın yere düşmesinin ardından Mehul, RK ile ilgili önemli bir karar alır.

    105. Bölüm

    Madhubala, RK'nın sağlık durumundan endişelidir ve onun bir an önce iyileşmesi için elinden geleni yapar. RK'yı ziyarete gelen Mehul ise çekimlerin aksadığını ve ellerindeki paranın günden güne azaldığını söyleyince RK yarın sete gelip çekimlere devam edeceğini söyler. Diğer yandan bir yolunu bularak nezarethaneden kaçan Skander, Deepali'yi arayarak kendisine bazı konularda yardımcı olmasını ister. Film çekimlerindeki aksamalardan dolayı endişeli olan banka müdürü, RK'yı arayarak film için verilen krediyi geri alacağını söyler. Pabu ise RK'yı çok üzecek bir şey yapar ve ona hayatının geri kalanında kendisine lazım olacağını söyleyerek bir tekerlekli sandalye hediye eder. Ertesi gün RK sağlığındaki tüm olumsuzluklara rağmen çekimlere yeniden başlamak için sete gelir. Setin önünde onlarca basın mensubu kendisini beklemektedir. Onların sorularını yanıtlayan RK, stürdyoya gelerek film çekimlerini izleyebileceklerini söyler. Nihayet çekimler başlamıştır ancak RK rolü gereği koltuğundan kalktığında dengesini kaybedip yere düşer. Basın mensupları bu anı çekmek için bir anda onun etrafını sarar. Mehul, RK'nın sağlık durumunu göz önünde bulundurarak onun olduğu sahneleri senaryodan çıkarmak istediğini söyler. Bu sırada banka müdürü yeniden arayarak kötü bir haber verir.

    Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10'da Kanal 7'de.

    Künye Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee, Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 - 9 Ağustos 2014 Senaryo: Tür: Romantik, dram Ülke: Hindistan Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Kanal 7 Eylül Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title