Haberler

Kenan Işık'ın Sağlık Durumu ile İlgili Haberler Ailesini Üzüyor

Güncelleme:

Asılsız haber üretip sosyal medya aracılığıyla halka yayan bazı internet kullanıcıları Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili de yalanlar üretip ailesini üzdü.

atv'nin "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programıyla özdeşleşen ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın tedavisi evinde sürüyor.

KAFA TRAMVASI YAŞAMIŞTI

Spor merkezinde geçirdiği kaza sonrasında kafa tramvası yaşayan Işık'ın yakınları onun iyileşmesi için ellerinden geleni yapıyor. Ancak Işık'ın komaya girdiği tarihin yıldönümü olan 21 Mart yaklaşırken sosyal medyada bazı sorumsuz kullanıcıların sanatçınının sağlık durumuyla ilgili ortaya attığı asılsız iddialar aileyi çok üzüyor.

AİLESİ ÜZÜNTÜ İÇİNDE

Aile, bu haberleri yayanları kınarken Işık'ın sevenlerinin dualarıyla iyileşmesi ve bilincinin yerine gelmesini umduklarını belirtti. Işık gibi komada olan benzer hastalar arasında 12'nci ve 16'ncı ayında uyanan vakaların sayısının çokluğu ailedeki iyimserliği artırıyor.

KENAN IŞIK HALA TEPKİ VEREMİYOR

Sesleri duyan ancak tepki veremeyen eşine bir bebek gibi özenle bakan Beril Işık ise moralini sürekli yüksek tutmaya çalışıyor. Kenan Işık geçenlerde Amerikan Hastanesi'nden Almanya'nın Freidrichshafen kentindeki özel bir sağlık merkezine gönderilmişti. 3.5 aylık özel tedavinin ardından evine dönmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan Işık 21 Mart Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (71)

T.COŞKUN:

MAALESEF KENAN BEYİN SAĞLIK DURUMU ÇOK BOZUK. . . AĞIR BİR BEYİN KAMASINA BAĞLI, AĞIR BİR FELCİ VAR. . . BİTKİSEL HAYAT EŞİĞİ GİBİ BİR ŞEY. . . ''ALLAH''TAN ÜMİT KESİLMEZ'' NOKTASINDA. ZOR BİR YAŞAM SÜRECİ. . . LÜTFEN AKLINIZA GELİNCE SAĞLIK VE HUZURU İÇİN DUASI EDİN. . . . AİLESİNE SABIR VE GAYRET TEMENNİLERİ YOLLAYIN. . DÜNYANIN EN ZOR İŞİDİR SEVDİĞİNİZİN HASTA OLMASI VE SİZE MUHTAÇ HALE GELMESİ. . . İLAHİ TAKDİR. . GÜZEL ADAM. . . .

48
2
yanıtYanıtla
Melik şahMobil-IOS:

Yerlerin ve göklerin sahibi yüce allah teala dan ancak yardım dileriz güç ve kudret sahibi rabbimiz şifa veren sen sin rabbimiz sana inanan kullarına yardım et ve hastaneler deki bütün hasta kullarına yardım et ve acil şifalar ver.a...

39
1
yanıtYanıtla
okanMobil-IOS:

rabim tez şifa versin

33
1
yanıtYanıtla
Yakup YıldırımmobilWeb@haberler.com:

Allah yardımcıları olsun bu haberleri yayanları kınıyorum örnek bir insan hepimizin ihtiyacı var Allahım

28
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Allah''ım kendisine acil şifalar, eşine ve yakınlarına da sonsuz sabırlar versin. Amin. . .

28
0
yanıtYanıtla
muslumkarasakalmobilWeb@haberler.com:

ÂLLAH ACİL SiFALAR iSAN EYLESİN

27
1
yanıtYanıtla
Jale BilegenMobil-IOS:

Allah şifalar versin bütün dualarımız onunla

28
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Topluma hiç bir katkısı olmayan, kibirli, insanları aşağılayan bu kişiyi bir daha ekranda görmek istemem. Gitsin Amerika''ya yerleşsin, onu ancak Amerikan hastaneleri kurtarır. Topluma tepeden bakanlara dua etmeyin.

3
24
yanıtYanıtla
???:

gerizekalı seni kimin kibirli olduğu belli cahil

yanıt7
yanıt4
DevrimmobilWeb@haberler.com:

Yüregi güzel kendi güzel insan senin gibi insanlara ihtiyaçımız var bir an önce uyan hadi bir mucüze

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title