Haberler

Yalan Dünya'da Rıza Büyük Bir Travma Yaşıyor

Kanal D’nin başrollerini; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay, Okan Çabalar ve Gönül Ülkü’nün paylaştıkları, sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya” kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; çocuklukta yaşadığı bir travmayı bilinçaltına iten Rıza, Vasfiye’nin kışkırtması ile o korkunç ergenlik anısına geri dönüyor. Tekrar travmanın etkisine giren Rıza, değişiyor ve bambaşka birine dönüşüyor.

Deniz’e kızıp Nurhayat’a evlenme teklifi eden Rıza da, bunu kabul eden Nurhayat da aslında şaşkın ve hatta pişmandırlar. Nurhayat’ın aklı Emir’de, Rıza’nın ki de Deniz’dedir. Bir taraftan Bünyamin, diğer yandan Kocabaşlar yine bir aksilik olmadan ikisini bir an önce evlendirmeye bakarlar. Selahattin ise büyük paniktedir. Tülay ile ikisini basan Gülistan, bunu Selahattin’in burnundan fitil fitil getirmek için kendini düğüne kadar zor tutmaktadır. Tülay ise, Selahattin’in boşanıp kendisi ile evleneceği hayallerine kapılır. Bu nedenle de hayatına çeki düzen verip ev hanımı moduna girer. Fakat bu tutumunu pavyonda da devam ettirip bütün programını ona göre sunmaya başlayınca Zor Bey ile ters düşerler. Yeni residencelarının reklamında bizzat oynayacak olan Bünyamin çok heyecanlıdır. Günlerdir çalıştığı reklamın çekimlerinde hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Nurhayat’ı Rıza’ya kaptıran Emir, tükenmişlik sendromuna kapılır. Tufan, sette motive olamayıp bir türlü oynayamayan Emir’in benzerini ararken, sendrom Deniz başta olmak üzere herkese bulaşır. Çocuklukta yaşadığı bir travmayı bilinçaltına iten Rıza, Vasfiye’nin kışkırtması ile o korkunç ergenlik anısına geri döner. Tekrar travmanın etkisine giren Rıza, değişir ve bambaşka birine dönüşür.

Yayın Tarihi :17 Haziran Pazartesi/2013

Yayın Saati :20.00

Kaynak: Star / Magazin

Füsun Demirel Altan Erkekli Olgun Şimşek Yalan Dünya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title