Haberler

Yakutiye Kaymakamlığı İnsan Hakları Kurulu'ndan Anneler Günü Etkinliği

ve Güzide Bakım evini ziyaret ederek, çiçek dağıttılar.

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Yazı işleri Müdürü Fethi Yurttaş ve Yakutiye Kaymakamlığı İnsan Hakları Kurul üyeleri Merve Küçükali ve Gamze İspirli, anneler günü dolayısıyla Gönüllü

Anneler

Derneği, Erzurum Zübeyde Hanım Çocuk

ve Güzide Bakım evini ziyaret ederek, çiçek dağıttılar.

Gönüllü Anneler Derneği Başkanı İnci Azak, dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Katırcı'nın halkın sorunları konusunda duyarlı bir bürokrat olduğunu belirten Azak, annelerin yılın bir günü değil her günü hatırlanması gerektiğini ifade etti.

Daha sonra Erzurum Zübeyde Hanım Çocuk yuvasını ziyaret eden heyete, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci tarafından kurum çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Sevgi evleri projesinin önemine değinen Ekinci,

bakıma muhtaç çocukların en iyi imkanlarda hizmet aldığını ifade etti.

Kaymakam Katırcı ise Türkiye'de

sosyal devlet ilkesinin en iyi şekilde işlediğini belirterek, hiçbir vatandaşın sokakta kalmadığını söyledi.

İnsan hakları kurulunun sosyal faaliyetlere yoğunlaştığını belirten Katırcı, kurulun toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalara imza atacağını ifade etti.

Çocuk yuvasında barınan 48 çocukla tek tek ilgilenen Kaymakam Katırcı, çocukların sorunlarını dinleyerek, çiçek dağıttı.

Çocuklar ise Kaymakam Katırcı'ya teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Son olarak Güzide Bakım merkezini ziyaret eden heyet, burada bulunan kimsesiz ve bakıma muhtaç kadınların anneler gününü kutlayarak,

sorunlar hakkında bilgi aldılar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Katırcı Anneler Günü Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title