Haberler

Yakutiye İlçesine 3 Ayrı Okul, Üç Ayrı Müjde

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin'in destek ve katkılarıyla Şükrü Paşa, Sanayi ve Hilalkent'e üç ayrı eğitim kurumu yapılacağını söyledi. Korkut, yatırım programına giren eğitim yatırımları için Milletvekili Yavilioğlu ve Müsteşar Tekin'e teşekkür ettiklerini belirtti.

Erzurum Yakutiye İlçesinde üç ayrı eğitim yatırımı geliyor. 2014 yılı yatırım programına giren yatırımlar arasında 24 derslik Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi bulunuyor. Üç ayrı eğitim yatırımın mali portresinin 26.5 milyon lira olduğunu belirten Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yatırımlar için Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve Müsteşar Yusuf Tekin'e ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Ali Korkut, eğitim kurumlarının Şükrü Paşa, Sanayi ve Hilalkent semtlerine yapılacağını belirterek, "Bu bölgelerde ciddi anlamda liseye ihtiyaç vardı. Bu kurumların özellikli eğitim kurumları olması ayrı bir değer. Milletvekilimiz Cengiz Yavilioğlu ve Milli Eğitim Bakanı Müsteşarımız Yusuf Tekin beye yatırımlar için teşekkür ediyorum" dedi.

24 derslik Anadolu Lisesi yatırım bedeli 7.5 milyon TL, 24 derslik ve 2 atölyeden oluşan Endüstri Meslek Lisesi yatırım bedeli 11.5 milyon lira, 24 derslikli Sağlık Meslek Lisesi yatırım miktarı 7.5 milyon lirayı buluyor.

Korkut, Ak Parti iktidarıyla Erzurum'un yatırıma doymadığını belirterek, "Milletvekilimiz Yavilioğlu ve Müsteşarımız Yusuf Tekin'in destek ve katkılarıyla 3 ayrı eğitim yatırımı ilçemize gerçekleştirilecek. Bu yatırımların yalnızca bir bölümüdür. Diğer yatırımları da Milletvekilimiz ile birlikte yakına kamuoyu ile paylaşacağız.

Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan'ın Erzurum sevgisini halkımız biliyorlar. Erzurum ayrıca Ak Parti iktidarıyla yakın bir zamanda bölgesel çekim merkezine dönüşecektir. Bölgesel çekim merkezleri projeleriyle çeşitli yatırımlar Erzurum insanı için aş, iş olacaktır. Seçimler, Başbakanımızın Erzurum sevgisine bir karşılık olarak gerçekleşecek ve Erzurum insanı kendisine böyle sevgiyle bakan Başbakanına yüksek oranda oy vererek teşekkürünü iletecektir. Buna inanıyoruz." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Yavilioğlu Yusuf Tekin Ali Korkut Yakutiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title