Haberler

Yakutiye Gençlikspor'da İlk Maç Heyecanı

Erzurum Yakutiye Gençlik spor, hentbolda sahaya çıkıyor. Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Büyük Erkekler Hentbol 2. Lig Maçları bu hafta sonu start alıyor. Erzurum'u ligde temsil edecek olan Yakutiye Gençlik spor Kulübü ise ligin ilk maçında kendi sahasında Diyarbakır Kayapınar Belediye spor'u konuk edecek. Antrenör Ali Erzurumluoğlu ile yardımcısı Orhan Aksoy yönetiminde lige bilenen Erzurum Yakutiye Gençlik spor Kulübü, ilk maçı sabırsızlıkla beklerken, Kulüp Başkanı Metin Aydın tüm Erzurumlu spor severleri Yakutiye Spor Salonu'na davet etti.

MAÇ PAZAR GÜNÜ SAAT 13.00'DA

Erzurum'u geçtiğimiz yıllarda 1.Lig'de Aziziye Koleji ve Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü adıyla temsil eden Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetimindeki hentbol takımı, bu sezon 2. Ligde Yakutiye Gençlikspor adı altında temsil edecek. Pazar günü saat 13.00'da Yakutiye Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde galibiyet için kenetlendiklerini belirten Yakutiye Gençlikspor Kulübü Başkanı Metin Aydın, "Takımımız Ali hoca ve Orhan hoca nezaretinde lige çok iyi hazırlandı. Hedefimiz şampiyonluk, bunu başaracak güce sahibiz. İnanıyorum ki, Yakutiye Gençlikspor çatısı altında hentbol takımımız yeniden 1. Lige yükselecektir. Şimdiden takımımıza başarılar diliyor. Tüm sporseverleri Pazar günkü maça davet ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Aydın Diyarbakır Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title