Haberler

Yakutiye, Dört Bir Yandan Kar Çalışması Yapıyor

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava Erzurum’da yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava Erzurum'da yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Belediye ekipleri ise yağan karın yaşama olumsuz etkisini en aza indirmek için yoğun tempoyla çalışıyor. Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, ilçe merkezi, kenar semtler ve bağlı köy/mahalleler için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Günün ilk ışıklarıyla çalışmaların başladığını belirten Ali Korkut, "Ekiplerimiz kar yağışının durmasıyla birlikte çalışmaya başladılar. Öncelik olarak araç trafiğinin rahatlatılması hedefleniyor" dedi.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri karla mücadele ekipleri ilçenin dört bir yanında karla mücadele çalışmasını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. İlçe merkezinde, kenar semtlerde ve bağlı mahallelerde çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, "Günün ilk ışıklarıyla, karın durmasının ardından ekiplerimiz çalışmaya başladılar. Bu yılın son karı, ancak Ocak ayının da yağışlı olmasını bekliyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz 3 vardiya olarak organize edildiler. Öncelik araç trafiğinin sorunsuz işlemesidir. Ekiplerimiz bir yandan da don ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor. Bilindiği gibi belediye olarak tüm makine parkımızı yeniledik. Bu nedenle hızlı ve sorunsuz bir çalışma yürütüyoruz" şeklinde konuştu.

Yakutiye Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi, Şükrü Paşa semti, Gaziler, Aziziye, Dağ mahallesi, Kavak gibi semtlerde adeta dört bir koldan çalışma yürütüyor. 4 eder, 3 büyük kepçe, 3 greyder, 10 kamyon, 2 tuzlama aracı ve 90 personel ile 3 vardiya olarak organize olan ekiplerin en kısa sürüde kar engelini aşacağını belirten Ali Korkut, şehir merkezinde olduğu gibi kenar semtler ve bağlı mahallelerde aynı duyarlılıkla çalışma yapıldığını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakutiye Belediyesi Erzurum Merkez Ali Korkut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title