Haberler

Yakutiye'deki Yol Yapım Çalışmaları

Erzurum'un Yakutiye ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yolların hizmete açılacağı bildirildi.

Erzurum'un Yakutiye ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yolların hizmete açılacağı bildirildi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, değişimin başlangıcı olarak gördükleri Kırmacı Mahallesi'nden başlayarak Karskapı semtine kadar uzanan yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki yol çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Yol yapım çalışmalarının yaklaşık 14, 5 milyon liraya mal olduğunu anımsatan Korkut, son olarak asfalt çalışmasını yaptıklarını belirterek, asfaltı biten yolları hizmete açacaklarını vurguladı.

Korkut, şunları kaydetti:

"Erzurum'un doğusu olarak bilinen bölgenin bütün sorunlarına ve sıkışmışlığına rağmen önünün açılması gerekiyor. Görev sürem içerisinde bölgenin rahatlaması, cazibe ve çekim alanına dönüşmesi için çalışmalar yapacağım. Hasanibasri Kentsel Dönüşüm Projemiz bunun önemli ayağı. Açtığımız yolla birlikte ve Üç Kümbetler Cazibe Merkezi projemizle şehrin kalbi olacak. Buradaki yapılaşmayla çevre yeni baştan canlanacak, Erzurum geriye doğru modern ve çağdaş bir dönüş yaşayacak. Bizim amacımız şehrin doğusunun mutlaka kurtarılması, makus talihini yenebilmesi için şehri yönetenlerin çaba ve gayreti gerekiyor."

- ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title