Haberler

Yakutiye Belediyesinden Engellilere Akülü Araba

Güncelleme:

Yakutiye Belediyesi, 6 engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Yakutiye Belediyesi tarafından, 6 engelli vatandaşa akülü araba hediye edildi.

Yakutiye Belediyesi'nden akülü araç talep eden Muhammet Durmaz, Bünyamin Atmaca, Rıdvan Kurt, Abdullah Yoladı, Güzide Urtan, Semih Macit isimli engelli vatandaşların bu istekleri, Başkan Ali Korkut tarafından yerine getirildi.

Düzenlenen törenle teslim edilen akülü araçları alan engelli vatandaşlar, mutluluk yaşadı.

Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı açıklama, araçların yakınlarının gözetiminde ihtiyaçlı vatandaşlara teslim edildiğini belirtti.

Korkut, toplumun her alanda el birliğiyle sorunların aşılacağına inandığını kaydederek, "Diliyorum akülü araçlar engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını daha kolaylaştırır. Park, bahçe, yol ve kaldırım yaparken engelli kardeşlerimizin olduğunu düşünerek hareket ediyoruz. Gücümüz yettiğince engellerin birlikte aşılması için çaba harcıyoruz. Bugün, 6 engelli kardeşimize aldığımız akülü arabaları teslim ediyoruz. Güzel günlerde, yaşamlarını kolaylaştırması dileklerimle araçları kendilerine teslim ediyorum" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Yakutiye Belediyesi Muhammet Durmaz Ali Korkut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title