Haberler

Yakutiye Ak Gençlik, Ecdadın İzinde…

Ak Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katar ve Yönetimi, düzenlediği “Gençlerle Tarihe Yolculuk” programıyla, 200 üniversite öğrencisiyle birlikte Erzurum’un tarihi mekânlarına gezi organizasyonu gerçekleştirdiler.

Ak Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katar ve Yönetimi, düzenlediği "Gençlerle Tarihe Yolculuk" programıyla, 200 üniversite öğrencisiyle birlikte Erzurum'un tarihi mekanlarına gezi organizasyonu gerçekleştirdiler.

Ulu Camii, Çitte Minareli Medrese, Üç Kümbetler, Aziziye ve Mecidiye Tabyaları, Abdurrahman Gazi Türbesi ve ardından Erzurum göletine çıkarma yapan Katar ve ekibi, gençlik için yeni çalışmalar hedeflediklerini vurguladı. Geziye katılanlar arasında Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı' da vardı. Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katar'ı ve Yönetimini tebrik eden Ilıcalı, "Gençliğin böylesi bir faaliyette bir arada olması, bizim ve teşkilatımızın yüz ak'ı olmuştur. Temennimiz, daha nice güzel hizmetlere vesile olmanız" diye ifade etti. Öte yandan desteklerinden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a tüm teşkilat mensubu ve programa katılan öğrencilerde memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakutiye Ak Parti Erzurum Katar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title