Haberler

Yaklaşan Yerel Seçimler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından geçtiğimiz günlerde yeniden Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, dördüncü dönem adaylığını Gümüşhaneli basın mensuplarıyla düzenlediği basın toplantısında...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından geçtiğimiz günlerde yeniden Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, dördüncü dönem adaylığını Gümüşhaneli basın mensuplarıyla düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Gümüş Otel'de MHP'li Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Gümüşhane Belediye Başkanlığı görevine partisinin de teveccühü ile 4.kez aday olduğunu açıklayan Başkan Canlı, seçimlerin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu. Belediye Başkanlığı'nın bir hizmet yarışı olduğunu ve bunun halkın vereceği bir karar olduğuna vurgu yapan Başkan Canlı, "İnşallah halkımız destek verirse hizmete devam edeceğiz. 15 yıllık tecrübemizle bu yolda vatandaşlarımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.

4. DÖNEME ADAY GÖSTERİLEN TEK ADAY

Görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı Belediye Meclisi üyelerinin tamamına teşekkür eden Başkan Canlı, bir soru üzerine ülke genelinde dördüncü döneme aday gösterilen başka bir MHP'li il belediye başkan adayının olmadığını söyledi. Gümüşhane'nin güzel bir şehir olduğunu, buna karşın çeşitli zorluklar olan bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Canlı, 'Bugüne kadar yapmak isteyip de yapamadığınız nedir?' sorusuna ise şehrin sosyal donatıların daha çok olduğu ve gecekondunun hiç olmadığı bir şehir olarak cevap verdi.

Belediye olarak yaptıkları bazı çalışmalardan ve bütçe durumundan bahseden Başkan Canlı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündeme gelen raylı sistemin Gümüşhane'nin öncelikli sorunları arasında olmadığını söyledi.

Bir gazetecinin "Yaptırdığınız bir seçim anketi var mı?" sorusunu da cevaplandıran Başkan Canlı, şunları söyledi:

"Benim yaptırdığım herhangi bir anket yok. Ben zaten sürekli sokaktayım. Fakat kısa süre önce çeşitli firmalar tarafından yaptırılan anketlerde 3-4 puan önde olduğumuz görünüyor. Bu sonuç da adaylar belli olmadığı halde ortaya çıktı. Adayların hepsi belli olduktan sonra bir kaymanın da olacağını düşünüyorum sosyolojik olarak."

Toplumda Belediye Başkanlığının muhalefette değil de iktidar partisinde olması gerektiğine dair bir düşünce oluştuğunu dile getiren Başkan Canlı, "Belediye olarak hükümetin her erkiyle sürekli irtibat kurduk ve çoğu istediğimizi de aldık. Özellikle Belediye Başkanlığı olarak şehrimize gelen tüm misafirlerimizi layık oldukları en iyi şekilde karşıladık ve istediğimiz birçok şeyi de aldık" diye konuştu.

"DÜNDEN DAYA İYİYİZ"

Bir önceki seçimde 35 oy farkla Belediye Başkanı seçilen Başkan Canlı, sorulan sorular üzerine yaptığı değerlendirmede "Dünden daya iyiyiz" tespitinde bulunarak "Her parti halktan daha çok oy alacak aday belirmeye çalışıyor. Ben tek başıma bir hiçim. Ben MHP'nin adayı olarak seçime giriyorum. Teşkilatımla birlikte yeniden seçilmek için çalışacağız. Her seçimin kendi has sonuçları var. 2009 seçimlerinde 35 oy farkla almamız bunun da aynı olacağı anlamına gelmez. Bu bağlamda ben ve ekibim dünden daha güçlüyüz" şeklinde konuştu.

Üniversitenin artan mevcuduna bağlı olarak genç seçmenlerle ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Canlı, üniversite gençliğine önem verdiklerini sözlerine ekledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title