Haberler

    Yakında Çıkacak 9 Müthiş Vr Oyunu!

    Çoğu bu sene çıkacak bu sanal gerçeklik oyunları, VR konusunda sizi de heyecanladıracak!

    Sanal gerçeklik artık hizmetimizde ancak henüz onun hakkını tam anlamıyla verecek bir oyun henüz piyasada yok. Merak etmeyin, çünkü bu durum önümüzdeki birkaç ay içinde değişecek. Oculus Rift ve HTC Vive'ın piyasaya çıkmasının ardından yaklaşık altı ay geçti ve PlayStation VR, Ekim'de geliyor. Bunun anlamı, daha iyi, daha büyük oyunların sırada olduğu. Yeni hazırladığımız VR oyunları listesi, sanal gerçeklik konusunda sizi de heyecanlandıracak.

    1. Batman Arkham VR: Sanal gerçeklik başlığı, Rocksteady Studios'ın yeni oyununda kendinizi Batman gibi hissetmenizi sağlayacak. PlayStation VR için hazırlanan oyunda pelerininizi üzerinizde hissedecek ve Batcave, Wayne Manor gibi yerlerde dolaşabileceksiniz.

    2. Rigs: Mechanized Combat League: PlayStation VR için hazırlanan oyunda mekanik robotlardan birini kontrol ediyor, spor ve dövüşün bir araya geldiği bir arenaya giriyorsunuz. Ekim'de hazır olması beklenen FPS türündeki oyun, kendinizi bir robotun içinde gibi hissetmenizi sağlayacak.

    3. London Heist Getaway: PlayStation VR için çıkacak bir başka oyun olan London Heist Getaway'in tartışmalı sayılacak demolarında bir iskemleye bağlandığımızı ve ismi belli olmayan bir Londra haydudu tarafından işkenceye maruz kaldığımızı görmüştük. Sanal gerçeklikle birlikte oyun deneyimi çok daha rahatsız edici bir hale gelecek gibi görünüyor. Silahların, şiddetin bolca bulunduğu oyunları seviyorsanız London Heist Getaway size göre olabilir.

    4. Superhypercube VR: Superhypercube VR'ın sanal gerçeklik için üretilmiş en yenilikçi oyunlardan biri olma potansiyeli var. Oyunda küpleri doğru hizaya getirip, duvardaki deliklerden geçirmeye çalışıyorsunuz. 1980'lerin grafiklerini neon stiliyle buluşturan Superhypercube VR, tek kelimeyle müthiş görünüyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Batman Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title