Haberler

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi 2015-2016 Akademik yılı Bahar Dönemi mezunlarını verdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Görsel İletişim ve Tasarım, Çizgi Film ve Animasyon, Film Yapımı ve Yayıncılık bölümlerindeki dört yıllık ve iki yıllık lisans ve önlisans programları ve Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı iletişim yüksek lisans ve doktora programlarındaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, coşkulu bir törenle diplomalarını aldı.

Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş,törende yaptığı konuşmada, "Bugün mezunlarımız için çok önemli bir gün, eğitim maratonlarının sona erdiği ve gerçek hayata atılacakları ilk gün. Mezunlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor ve sürekli olmasını diliyorum. Yakın Doğu Üniversitesi ruhunu her zaman canlı tutmanızı diliyorum. Sevgili mezunlarımız bugüne kadar mezun olan öğrencilerimizi nasıl yakınen takip etmişsek sizlerinde takipçisi olacağız. Başarınız sizin burada aldığınız eğitimin bir göstergesi olacaktır. Sizlere yeni hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin gerek bilgi ve beceri ile donatılması, gerekse topluma yararlı birer fert olarak yetiştirilmesi hususunun önemini vurgulayan Prof. Bektaş, emek vermiş fakülte öğretim elemanlarına ve mezunların ailelerine teşekkürlerini sundu.

İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Gökçe Keçeci ise, yıllarca emek verilen, birlikte bilimin, kültürün, sanatın paylaşıldığı, hatta zaman zaman sosyalleşip arkadaşça yaklaşılan, dertleşilen kıymetli öğrencileri mezuniyet cübbeleriyle karşılarında görmenin, gerek aileleri, gerekse kendilerini gururlandırdığını belirtti. Keçeci, sabır, özveri ve büyük bir istekle bilgilerin aktarılıp yön verilen mezunların, artık farklı ülkelerde, farklı şehirlerde Yakın Doğu Üniversitesini temsil edeceğini ifade etti.

Sözlerine, Yakın Doğu Üniversitesinin Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel'e, Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel'e ve İletişim Fakültesi akademik kadrosuna teşekkürleri ile devam eden Doç. Keçeci, "Fakültemizin kuruluş aşamasından bu yana büyük hizmetler veren çok değerli hocalarım ve kadromuza farklı bakış açıları kazandıran yeni öğretim elemanlarım; bu tabloda emeğiniz büyük; sizler alanında söz sahibi olabilecek, kendi ayakları üzerinde duran toplum bireyleri ve çağdaş düşünceyi savunacak mezunlar yetiştirdiniz. Hepinize şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda siz değerli hocalarım adına, fakültemizin misyonunu ön planda tutan Kurucu Rektörümüz Dr. Suat Günsel'e, Mütevelli Heyeti Başkanımız Doç. Dr. İrfan Günsel'e, Rektörümüz ve rektör yardımcılarımızla birlikte tüm üniversite yönetimine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Ardından mezunlara seslenen Doç. Keçeci, "Ailelerinizin, hocalarınızın, maddi-manevi katkılarıyla beraber, en başta kendinize olan saygınız ve inancınızla mezun oluyorsunuz. Sizleri yürekten kutluyorum. Hayatınıza yeni başarılar katmak yine sizin elinizde. Yaptığınız işi iyi değil, çok iyi yapmayı hedefleyin, bulunduğunuz ortamı sahiplenip güzelleştirin. bilimin, insanların hayat koşullarını iyileştirmek için yapılan çalışmaların bütünü olduğunu özümseyip; hayatı zorlaştıran yaklaşımlardan uzak durun. Hayalleriniz, hedefleriniz için ışık olsun. Yolunuz açık olsun" dedi.

Doç. Dr. Atila Türk'ün anlamlı kutlama mesajına büyük alkış

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atilla Türk, yakın dönemde yaşadığı sağlık sorununa bağlı olarak törende bulunamaması sebebiyle gönderdiği kutlama mesajında, "Sevgili mezun arkadaşlar, meslek hayatlarınıza çiçeği burnunda ilk adımları atarken aranızda olabilmeyi çok isterdim. Hepinizi içtenlikle kutluyor; iş, meslek, aile yaşamınızda da ayrı ayrı başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sizleri unutmayacağım" ifadelerine yer verdi.

Doç. Türk'ün mesajı, gerek mezunlar, gerekse davetliler tarafından büyük bir alkış ile karşılandı.

Fakülte Birincisi Özkan Özeral ise, fakülte birincisi olmasının da kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Özeral, bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan fakülte hocalarının tümüne ve desteklerini hiç eksik etmeyen ailesine şükran borçlu olduğunu ifade etti. ve tüm mezunları kutladığını söyledi.

YDÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğretim üyelerince sunulan müzik dinletisi ardından, dereceye giren mezunlara diplomaları ve madalyaları Prof. Bektaş tarafından takdim edildi.

Tüm öğrencilerin diplomalarını almalarıyla, geleneksel kep atma töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirilerek, yeni iletişimciler, meslek hayatlarına uğurlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Suat Günsel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title