Haberler

Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Alper Durur

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detaylar,- Alper Durur'un açıklaması, -Toplu fotoğraf çekimi, Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Durur: - "Ligdeki ilk hedefimiz, uyum sorununu aşıp kendimizi ilk 8 arasına atmak" Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi'nin başantrenörü Alper Durur, ligdeki ilk hedeflerinin, uyum sorununu aşıp kendilerine ilk 8 arasında yer bulmak olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detaylar,- Alper Durur'un açıklaması, -Toplu fotoğraf çekimi, Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Durur: - "Ligdeki ilk hedefimiz, uyum sorununu aşıp kendimizi ilk 8 arasına atmak" Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi'nin başantrenörü Alper Durur, ligdeki ilk hedeflerinin, uyum sorununu aşıp kendilerine ilk 8 arasında yer bulmak olduğunu söyledi.Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni ekibi olduklarını belirterek, "Lige alışma süreci geçirdik. Kadroda değişik ve heyecan verici oyuncularımız var. Ligdeki ilk hedefimiz, uyum sorununu aşıp kendimizi ilk 8 arasına atmak. Önümüzdeki sezon Avrupa Kupası oynamak istiyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz" dedi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) takımı olarak ligde mücadele etmelerine rağmen, iç saha maçlarını Ankara'da oynamak zorunda kaldıklarına dikkati çeken Durur, "Eğer maçlar KKTC'de oynansaydı, orayı çok zor bir deplasman yapacaktık. Bu sezon böyle bir şansımız olmayacak ama yine de her takımı yenmek için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.Durur, ligde şu ana kadar 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldıklarını, Türkiye Kupası'nda da tur atladıklarını ifade etti.KBSL'de yarın Orduspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarına dikkati çeken tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Orduspor eski takımım, bu nedenle çok anlamlı bir maç olacak. Buraya 3 sene önce geldiğimizde, takımı ikinci ligden birinci lige çıkardık. En son olarak ise takımı Avrupa Kupası'nda oynamaya hak kazandırarak teslim ettik. Burada misyonumuzu tamamladık ve daha farklı hedefler peşine yöneldik. Onlara yarın için başarılar diliyorum. Maçı kazanmak için oynayacağız." Yakın Doğu Üniversitesi ekibi, Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarını Durugöl Spor Salonu'ndaki son antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak: AA / Spor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title