Haberler

Yakılmış Ceset Soruşturmasında Serbest Bırakılan Baba Tutuklandı

Kırşehir’in Akpınar ilçesi Durmuşlu köyünde ’yanmış ve parçalanmış’ halde bulunan erkek cesedi ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba serbest bırakıldıktan sonra savcılık talimatıyla tutuklandı.

Kırşehir'in Akpınar ilçesi Durmuşlu köyünde 'yanmış ve parçalanmış' halde bulunan erkek cesedi ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba serbest bırakıldıktan sonra savcılık talimatıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, yanmış ve parçalanmış halde bulunan D.Ö.'nün cesedinin ardından inceleme yapılmak üzere baba O.Ö.'nün otomobiline el konulmuş, jandarma ekipleri tarafından baba O.Ö. gözaltına alınmıştı. İfadesinde 'Ben bir şey yapmadım' dediği öğrenilen baba O.Ö., çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'makul şüphe' olmaması gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.

Jandarma ekipleri ve polis ekiplerinin yaptığı ortak çalışmalar sonrasında baba O.Ö.'nün otomobilinden çıkan mermi çekirdekleri, hayatını kaybeden D.Ö.'nün telefon kayıtları nedeniyle yeniden gözaltına alındığı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kırşehir E-Tipi cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Akpınar ilçesi Durmuşlu köyünde D.Ö.'nün cesedi yanmış ve parçalanmış halde bulunmuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Akpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title