Haberler

Yakalanan Kaçaklar İçin 2 Bin 300 Adet Yardım Çantası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çanta ve içeriğinden görüntüler Lions yetkililerinden görüntü Ege ve Batı Akdeniz Lionları Federasyon Başkan Yardımcısı Yükselen ile röportaj Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile röportaj Detay görüntüler Yakalanan kaçaklar için 2 bin 300 adet yardım çantası Ege ve Batı Akdeniz Lionsları Federasyonunca yasa dışı geçişlerde yakalanan yabancı uyruklular için 2 bin 300 adet yardım çantası hazırlandı Federasyon Başkan Yardımcısı Yükselen: "Ayakkabısından çorabına, iç çamaşırından enerji içeceğine, eşofmanına kadar her şeyin olduğu 2 bin 300 adet çantayı sahil güvenlik ekiplerine ilettik" Ege ve Batı Akdeniz Lionsları Federasyonu Başkan Yardımcısı Hayri Tuna Yükselen, yasa dışı geçişlerde yakalanan yabancı uyruklulara dağıtılmak üzere 2 bin 300 adet yardım çantası hazırladıklarını kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çanta ve içeriğinden görüntüler

Lions yetkililerinden görüntü

Ege ve Batı Akdeniz Lionları Federasyon Başkan Yardımcısı Yükselen ile röportaj

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile röportaj

Detay görüntüler Yakalanan kaçaklar için 2 bin 300 adet yardım çantası

Ege ve Batı Akdeniz Lionsları Federasyonunca yasa dışı geçişlerde yakalanan yabancı uyruklular için 2 bin 300 adet yardım çantası hazırlandı

Federasyon Başkan Yardımcısı Yükselen:

"Ayakkabısından çorabına, iç çamaşırından enerji içeceğine, eşofmanına kadar her şeyin olduğu 2 bin 300 adet çantayı sahil güvenlik ekiplerine ilettik"

Ege ve Batı Akdeniz Lionsları Federasyonu Başkan Yardımcısı Hayri Tuna Yükselen, yasa dışı geçişlerde yakalanan yabancı uyruklulara dağıtılmak üzere 2 bin 300 adet yardım çantası hazırladıklarını kaydetti.

Yükselen, Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığının Küçükkuyu'dan Datça'ya kadar sorumlu olduğu bölgede, sürekli kurtarma çalışması yürüttüğünü ifade etti.

Son bir yılda başarılı kurtarma çalışmalarına imza atıldığını belirten Yükselen, "Bize bazı ihtiyaçların olduğu konusunda bilgiler geldi. Bunlardan biri sahile çıkarılan kaçakların ihtiyaç malzemeleriydi. Biz de ayakkabısından çorabına, iç çamaşırından enerji içeceğine, eşofmanına kadar her şeyin olduğu bir çanta hazırladık." dedi.

Yükselen, "Bir can daha kurtarılsın" diye yola çıktıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Projemiz Uluslararası Lions Vakfı'nda kabul edildi. 210 ülkede bulunan lionslar paralarını bize gönderdiler ve 486 lions ekibinin de çalışmasıyla ihtiyaçlar tamamlandı. 12 gün süren çalışmayla sırt çantası içeriklerini yerleştirdik. Küçükkuyu, Ayvalık, Dikili, Sığacık, Çeşme, Kuşadası, Didim, Bodrum ve Datça'nın kamyonuna yükleyeceğiz. Belki de bu farkındalıkla bir can daha kurtaracağız."

Yükselen, 2 bin 300 adet çantanın sahil güvenlik ekiplerine iletildiğini bildirdi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ da yardımları nedeniyle yetkililere teşekkür ederek, belediye olarak da desteklerinin süreceğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Altındağ Küçükkuyu Akdeniz Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title