Haberler

Yakalanan Hükümlü Cezaevine Gülerek Gitti

Adana’da hırsızlık, dolandırıcılık, adam yaralama, başkasına ait kredi kartını kullanma gibi 22 ayrı suçtan aranan ve 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan hükümlü, yakalanınca cezaevine gülümseyerek gitti.

Adana'da hırsızlık, dolandırıcılık, adam yaralama, başkasına ait kredi kartını kullanma gibi 22 ayrı suçtan aranan ve 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan hükümlü, yakalanınca cezaevine gülümseyerek gitti.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, 9 ayrı hırsızlık, 9 kez başkasına ait kredi kartını izinsiz kullanma, 1 dolandırıcılık, 1 iftira ve 1 de mala zarar verme suçlarından 5 yıl, basit yaralama olayından da 6 ay hapis cezasıyla aranan Fatih İşik'in (33) peşine düştü. Hükümlünün Aydınlar Mahallesi'nde bir evde olduğu tespit edildi. Polis, evin etrafında 4 saat bekleyerek hükümlünün eve girmesi için bekledi. Hükümlü eve girince de operasyon için düğmeye basıldı. Polis, evin kapısın çaldığında zanlı kaçmak istedi ancak etrafının sarıldığını görünce tekrar eve girip yattı. Hükümlüye polis yanına gelmesi talebinde bulundu ancak hükümlü "Ben yatıyorum, gelin beni alın" dedi. Polis daha sonra hükümlüyü alarak işlemlerini tamamlamak üzere emniyete götürdü. İşik, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Çıkışta gülümseyerek basın mensuplarına parmak işareti yapan İşik, önce adliyeye oradan da cezaevine götürüldü. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (1)

öksüz:

o eli fazla geliyor kesmek lazım çok uzamış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title