Haberler

Yakacık'ta Kurban Bayramı Telaşı

Yenimahalle Belediyesi, huzur içerisinde bir kurban bayramı geçirilmesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi, huzur içerisinde bir kurban bayramı geçirilmesi için hazırlıklarına devam ediyor. 366 çadır kapasiteli Yakacık kurban satış ve kesim alanında belediye ekipleri arı gibi çalışıyor. Bir yandan kurulacak çadırlar için parsel çizimi ve numaralandırma yapılırken, bir yandan da çevre düzenlemeleri yapılıyor.

Başkent'in en büyük ve en modern kurban satış ve kesim yeri olan ve her kurban bayramında dolup taşan Yakacık'ta, bayramın bayram tadında geçmesi için tüm ayrıntılar düşünüldü.

11 BİN BÜYÜKBAŞ, 7 BİN KÜÇÜKBAŞ HAYVAN

Yakacık, bu yıl 366 çadıra ev sahipliği yapacak. Yakacık'ta çadırlar, 5-6 Eylül'de kurulmaya başlayacak. 7 Eylül'de kurbanlıklar alana giriş yapacak. Bu yıl yaklaşık 11 bin büyükbaş, 7 bin küçükbaş hayvanın satışının yapılacağı Yakacık'ta, kurban satıcılarının çadırlarını kurarken herhangi bir sıkıntı yaşamaması için parsel çizimi ve numaralandırma yapılıyor.

SOKAK NUMARALANDIRMASI YAPILACAK

Yakacık'ta su ve elektrik altyapısını yenileyen ekipler, hem kurban satıcılarına hem de kurban alıcılarına kolaylık sağlamak amacıyla bu yıl alanda sokak numaralandırması yapacak. Böylece vatandaş, tabelaları takip ederek kurbanlık aldığı çadırı kolaylıkla bulabilecek.

KESİMHANE YENİLENDİ OTOPARK GENİŞLEDİ

Yenimahalle Belediyesinin hizmete sunduğu 5 dakikada kesim yaparak vatandaşa büyük kolaylık sağlayan otomatik kesimhanelerdeki tüm makinalar daha hijyenik ve rahat şartlarda hizmet verebilmek için yenilendi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Kurban Bayramı Yakacık Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title