Haberler

Yahyalı Köylerinde Esat Öztürk Coşkusu

Yahyalı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, "5 yılda 50 Büyük Proje Yeni Yahyalı" sloganıyla devam ettirdiği seçim çalışmalarında Yahyalı'ya bağlı olan yeni mahalle olacak Balcıçakırı, Çubukharmanı, Değirmen Ocağı, Yeşilköy ve Çamlıca köylerini ziyaret etti.

Yahyalı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, "5 yılda 50 Büyük Proje Yeni Yahyalı" sloganıyla devam ettirdiği seçim çalışmalarında Yahyalı'ya bağlı olan yeni mahalle olacak Balcıçakırı, Çubukharmanı, Değirmen Ocağı, Yeşilköy ve Çamlıca köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk'ün yanı sıra AK Parti İlçe yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve il encümenleri de yer aldı.

Ziyaret ettikleri köylerde, gencinden yaşlısına kadınından erkeğine bütün halk tarafından büyük coşku ve sevgi gösterisiyle karşılanan Öztürk, köylerde yaşayan halkla bol bol vakit geçirdi. Halkın ve köylerin sorunlarını dinleyen Öztürk, köy meydanlarında halka seslendi.

Mitingleri aratmayan coşkunun olduğu konuşmalarda Esat Öztürk, yeni Yahyalı ve yeni Mahalle olacak köylerle ilgili projelerini anlattı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esat Öztürk Yeşilköy Ak Parti Yahyalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title