Haberler

Yahyalı Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi Yenilendi

Yahyalı Belediyesi ve Bem Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Yahyalı Belediyesi ve Bem Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Yahyalı Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen Sosyal Denge Sözleşmesi imza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Bem Bir Sen Kayseri İl Başkanı Mehmet Karakaş, Yahyalı Belediyesi Sendika Temsilcisi İbrahim Culfa ve Belediye Başkan Yardımcısı Veli Ağırtopçu katıldı.

Sözleşme töreninde konuşan Bem Bir Sen Kayseri İl Başkanı Mehmet Karakaş, sözleşmenin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını temenni ederek, şunları söyledi. " Yahyalı Belediyesi ile yapmış olduğumuz 2014-2015 yılı Sosyal Denge Sözleşmesi 31 Aralık 2015 tarihinde sona ermişti. 2016-2017 yılı toplu sözleşme döneminde, belediyemiz ile olan sözleşmemizi yeniliyoruz. Bugün itibari ile Kayseri Büyükşehir, Kocasinan, Melikgazi, Talas, Tomarza, Yeşilhisar ve Yahyalı Belediyeleri ile Bem Bir Sen olarak sözleşmelerimizi yeniledik. Eski sözleşmemize göre yeni sözleşmemizde, belediyemizin imkanları doğrultusunda %5 oranında bir artışımız oldu. Gönül ister ki artış daha fazla olsun. Ama belediyemizin halka vermiş olduğu hizmetlerinde aksamaması için, başkanımızla da görüşerek ortak bir karar verdik." diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'te sözleşme törenin ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Öztürk " Yeni imzalanan sözleşmemizin personelimize, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Belediyemizde bir kısmı kadrolu memur, bir kısmı da sözleşmeli memur olmak üzere 44 personelimiz çalışıyor. Yaklaşık %5-6' ya tekabül eden bir zamla, 2 yıl geçerli olacak SDS' yi, Bem Bir Sen ile imzalamış bulunuyoruz. Bu parayı Rabbim personelimize, eşleriyle ve çocuklarıyla birlikte ağız tadıyla yemelerini nasip etsin. Cenab-ı Allah sağlıklı günlerde harcatsın. Biz, Sosyal Denge Sözleşmesi ile bazı tabuları yıkmış olduk. Ben hükümetimize bu konuda çok teşekkür etmek istiyorum. Sendikalarımıza teşekkür etmek istiyorum. Paradan daha ziyade kurum içinde huzur önemli, hukuk önemli. Her şey para demek değildir. Biz personelimiz için, huzuru da önemsiyoruz. Eski sözleşmede personelimiz eline net 250 TL geçiyordu. Bu sözleşme ile personelimiz 2 yıl boyunca her ay 275 TL denge sözleşmesi almış olacak." diye konuştu.

Sözleşme töreninin bitiminde Bem Bir Sen Kayseri İl Başkanı Mehmet Karakaş, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e günün anısına hediye takdiminde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Karakaş Esat Öztürk Kayseri Yahyalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title